Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6442
6442

Нищівний удар на Запоріжжі біля Василівки: 100 ліквідованих окупантів, серед них ФСБ-шники

Нищівний удар на Запоріжжі біля Василівки: 100 ліквідованих окупантів, серед них ФСБ-шники

Нищівний удар по ворогу завдали ЗСУ на Запоріжжі біля Василівки. У ворога великі втрати. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

У ранковому зведенні Генштабу 28 грудні повідомляється, що 25 грудня наші воїни уразили зосередження живої сили російських загарбників біля Новобілозерки Василівського району Запорізької області. Втрати противника склали до 100 військовослужбовців мертвими та пораненими. Серед них 15 співробітників федеральної служби безпеки російської федерації.

Окупанти на Запорізькому напрямку продовжують накривати вогнем позиції українських військ і мирні населені пункти. Так, з мінометів та ствольної артилерії було обстріляно райони Темирівки, Ольгівського, Полтавки, Малої Токмачки, Новоданилівки, Новоандріївки та Плавнів Запорізької області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти продовжують посилювати режимно-адміністративні заходи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. У Василівці окупанти ввели комендантську годину в період з 28 грудня цього року по 04 січня 2023. Працівникам екстрених служб видаються спеціальні перепустки,  а іншим місцевим жителям заборонено залишати житло та переміщуватися по населеному пункту. Також є інформація, що з Василівки та Енергодара готується примусова евакуація.

Наступ на Запоріжжя – у Силах оборони розповіли, до чого готується ворог

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×