Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1305
Без категорії
1305

На Запоріжжі затримали 30-річного злочинця із Нікополя

Под Запорожьем задержали 30-летнего преступника из Никополя

На Запоріжжі затримали злочинця, який виявився мешканцем Нікополя, передає Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Запорізькій області.

Зловмисника, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.

19 січня близько 4.50 години до відділу поліції № 6 Запорізького районного управління поліції зі спецлінії «102» надійшло повідомлення про те, що кілька хвилин потому спрацювала сигналізація у телекомунікаційному колодязі між вулицями Красна та Шевченка в смт. Балабине Запорізького району.

На Запоріжжі затримали 30-річного злочинця із Нікополя

Під час патрулювання обслуговуючої території у смт. Балабине, наряд сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 6 отримав виклик про спрацювання кабельної сигналізації та одразу направився на місце події.

Неподалік адміністративної будівлі селищної ради співробітники поліції помітили чоловіка, який витягував з колодязю кабель. Коли зловмисник побачив патрульний автомобіль, намагався втекти з місця події, але поліцейські наздогнали злодія.

Ним виявився раніше судимий 30-річний мешканець міста Нікополь. Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На Запоріжжі затримали 30-річного злочинця із Нікополя

На Запоріжжі затримали 30-річного злочинця із Нікополя

З місця події слідчо-оперативною групою вилучено понад 100 метрів кабелю.

На Запоріжжі затримали 30-річного злочинця із Нікополя На Запоріжжі затримали 30-річного злочинця із Нікополя

На теперішній час фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Ельф із Нікополя, знайшов дім у Запоріжжі

Убивство 81-річного пенсіонера у Марганці – подробиці від поліції

18-річного контрактника з Дніпропетровщини знайшли мертвим на Донбасі

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×