Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5606
5606

«Найважчий день у Нікополі за останні місяці»: Євтушенко розповів про стан поранених

«Найважчий день у Нікополі за останні місяці»: Євтушенко розповів про стан поранених

11 вересня – важкий день у Нікополі. Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко розповів про безпекову ситуацію в районі і про стан поранених сьогодні, передає Nikopolnews.

Протягом дня було чотири обстріли Нікополя. Ворог накривав місто вогнем ствольної артилерії та РСЗВ “Град”. Окупанти отримали у відповідь від Сил оборони України.

Цей понеділок багато знайомих містян назвало психологічно найважчим за останні місяці… – написав Євтушенко

Начальник РВА розповів про стан поранених і руйнування

Постраждали нікопольці 1976 і 1967 років народження та житель Придніпровського 1999 року народження. З осколковими пораненнями та переломами їх госпіталізовано до лікарні. Наймолодший постраждалий переніс операцію та перебуває у важкому стані. Лікарі роблять все необхідне.

Пошкоджені багатоповерхівка, п’ять приватних будинків, п’ять господарчих споруд, магазин, два приватних підприємства, навчальний заклад, комунальне підприємство, лінії газопостачання та автотранспорт.

Внаслідок обстрілів сталося два займання.

В межах інших громад району день минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Прошу мешканців прибережних населених пунктів провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання, – додав Євген Євтушенко

Ще новини Нікополя: 4 рази за день ворог обстріляв Нікополь, і знову тривога

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×