Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4108
4108

Ось хто віддає накази про обстріли Нікополя: що відомо про загарбника Пойдо

Ось хто віддає накази про обстріли Нікополя: рух спротиву розповів про загарбника Пойдо

Рух спротиву розповів про загарбника Пойдо, який знаходиться в окупованому Енергодарі. Як повідомляється, саме він і є тим, хто віддає накази про обстріли Нікополя і Нікопольського району, які тривають вже 19-й місяць поспіль. Про це пише енергодарський Телеграм-канал Скелети Шевчика і Ко, передає Nikopolnews.

Учасники енергодарського руху спротиву з’ясували деякі деталі про полковника рф Андрія Пойдо. Повідомляється, що приїхав окупант із Саратова. Зараз займає посаду командира військової частини 29598, яка базується поруч з Енергодаром.

За словами учасників руху спротиву, саме Пойдо віддає накази про ведення вогню по населених пунктах на правому березі Дніпра у Дніпропетровській області. Партизани справедливо зазначають, що не можна говорити про будь-яку честь офіцера, адже справжній військовий не відкриватиме вогонь по мирним жителям. Та і в принципі, яка військова честь у окупанта?  Також партизани згадують одну із статей, де Пойдо заявив про свій намір «виконати бойові задачі і повернутися додому з перемогою».

Ось скрін із цієї статті. Що ми побажаємо загарбнику і його поплічникам?

Ось хто віддає накази про обстріли Нікополя: рух спротиву розповів про загарбника Пойдо

Ще трохи фото з Пойдо нижче. Судячи з матеріалів у російських ЗМІ, які промоніторив Nikopolnews, Пойдо періодично катається до свого Саратова, де зустрічається з дружинами окупантів, роздає медальки тощо.

Ось хто віддає накази про обстріли Нікополя: фото

Ось хто віддає накази про обстріли Нікополя: фото

dmbbkuid7aw3cteqazz0w3pktwc32eoo

Ось хто віддає накази про обстріли Нікополя: фото

Ось хто віддає накази про обстріли Нікополя: фото

Нагадаємо, перший обстріл Нікополя стався 12 липня 2022 року. Він був раптовим і відбувався на фоні повної тиші з боку нашої армії та відсутності у місті військових об’єктів. Окупанти вдарили тоді “Градами”. З тих пір атакують регулярно з різних видів озброєння. За 18 місяців на Нікопольщині десятки загиблих мирних мешканців, сотні поранених, тисячі зруйнованих або пошкоджених будівель, левова частка з яких – домівки людей.

Ще новини Нікополя:Нікополь буде в пріоритеті, але швидко не буде: Лукашук про відновлення Дніпропетровщини після війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×