Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
774
774

«Напад на поліцейських у Нікополі»: мер прокоментував інцидент з директором КП «Паркове господарство»

Напад на поліцейських у Нікополі

Як повідомляв раніше Nikopolnews, у Нікополі сьогодні, 13 грудня, суд обирав запобіжний захід для директора комунального підприємства «Паркове господарство» Нікопольської міської ради Сергія Бондаренка. Нагадаємо, у соцмережах поширюється інформація, що він скоїв напад на поліцейських у нікополі, а до цього нібито – застосував насильство до членів власної родини. Офіційного коментаря поліції досі немає. А от міський голова Нікополя Олександр Саюк вже прокоментував.

Коментар з’явився увечері 13 грудня. Ми публікуємо його «без купюр». Олександр Саюк написав:

«Хочу прокоментувати інцидент, що трапився за участі директора КП «Паркове господарство» цими вихідними.

Я отримав інформацію, ніби Сергій Бондаренко здійснив напад на працівників поліції. Активно ця інформація також поширювалась в форматі чуток відразу у декількох місцевих групах.

Перше, що хочеться сказати, звернувшись до керівництва цих груп – не поширюйте відверто фейкові публікації. Поважайте себе та ваших читачів. Якщо ви професіонали, то зайвий раз не потрібно нагадувати про існування офіційних джерел інформації. В таких випадках краще звернутися за коментарем до правоохоронних органів, а не публікувати чутки зі сторінок, які за всіма ознаками можна віднести до ботів.

Єдине, що відповідає дійсності у цих фейках – певний інцидент дійсно мав місце. У його причинах зараз розбираються правоохоронці. В даний час активно тривають слідчі дії за фактом вчиненого правопорушення.

Ні я, ні жоден з членів моєї команди не може і не буде впливати на слідство. Єдина можлива позиція у цій ситуації – все повинно бути по закону! Крапку у цій справі поставить суд, який надасть законну оцінку діям, вчиненим Сергієм.

Кадрові рішення, до ухвали суду у відношенні керівника КП, за буквою закону прийматися не можуть. Але слід додати, що з професійної точки зору Сергій добре себе зарекомендував. За час, який він обіймає посаду керівника «Паркового господарства», діяльність підприємства вийшла на новий якісний рівень. Питань щодо його професійної діяльності у керівництва Управління благоустрою міста також немає».

Аби пролити більше світла на ситуацію, наразі ми з’ясовуємо деталі, зокрема, за якою статтею відкрито провадження проти Сергія Бондаренка. будемо тримати вас у курсі подій.

У Нікополі суд відправив директора комунального підприємства під нічний домашній арешт

Насильно утримував у квартирі 16 річну дівчину: офіційно про інцидент у Марганці

В Кривом Роге водитель укусил полицейского после ДТП

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×