Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1108
1108

Нардеп від Марганця Трухін заявив, що йде зі «Слуги Народу» через скандальну ДТП

Нардеп від Марганця Трухін заявив, що йде зі «Слуги Народу» через скандальну ДТП

Нардеп від Кам’янського і Марганця Олександр Трухін зробив гучну заяву про намір вийти з фракції «Слуга Народу» після того, як йому вручили підозру за участь у ДТП, скоєну рук тому, передає Nikopolnews, посилаючись на сторінку депутата у Фейсбуці.

Народний депутат Олександр Трухін, який опинився в центрі корупційного скандалу, ухвалив рішення залишити лави партії “Слуга народу” на період розслідування. Парламентарій офіційно отримав підозру в пропозиції хабаря поліцейському від Національного антикорупційного бюро (НАБУ) та спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП).

Трухін вважає, що це кримінальне провадження за його участю може завдати репутаційних втрат усій політичній партії.

“Попри це, даю слово співпрацювати зі слідством і брати участь у всіх слідчих діях. Мені нема чого приховувати і я буду законним способом доводити свою невинність”, – підкреслив нардеп.

Трухін додав, що з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він постійно займається волонтерською діяльністю, ні на день не залишав територію нашої країни. На вручення підозри з’явився добровільно, не чинячи жодного опору правоохоронним органам.

“Мій дім Україна, який я не покидав і ніколи не покину та продовжуватиму робити все, що в моїх силах для нашої Перемоги. А це і евакуація людей, і пошук військового обладнання по всьому світу та його доставка в Україну, і багато іншої роботи, про яку розповім колись своїм онукам”, – резюмував він.

Нардеп від Марганця Трухін заявив, що йде зі «Слуги Народу» через скандальну ДТП

Нагадаємо, 23 серпня 2021 року на Бориспільському шоссе під Києвом сталася ДТП з багатьма постраждалими. В автомобілі, який спричинив ДТП, знаходився нардеп Трухін. Про це стало відомо після того, як було оприлюднене відео, записане на місці події. Також до мережі потрапив запис з нагрудної камери правоохоронця, на якому Трухін натякає поліцейському на хабар і говорить фразу, яка стала мемом: “Можно я тихонечко в лес уйду?”.

Після досить довгого мовчання нардеп підтвердив, що дійсно знаходився у автомобілі, який спричинив ДТП, але не в якості водія. Згодом Дарницький суд Києва виніс суперечливе рішення, визнавши винним у ДТП людину, яка сиділа з Трухіним у машині. Адміністративна відповідальність лягла на плечі супутника і являла собою сплату штрафу у розмірі 850 гривень.

У лютому цього року Трухін заявив, що не складатиме мандат народного депутата, всупереч скандалу, що був викликаний резонансним відеозаписом із місця ДТП на Бориспільській трасі. Тоді він заявив, що не встиг втілити у життя всі наміри, з якими йшов в українську політику.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×