Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7225
7225

«Тіло жінки, поруч вбитий горем чоловік, а у небі ще один дрон» – медик про наслідки обстрілу Нікополя

«Тіло жінки, поруч вбитий горем чоловік, а у небі ще один дрон» - медик про наслідки обстрілу Нікополя

Про трагічні наслідки обстрілу Нікополя, внаслідок якого загинула жінка і було поранено чоловіка, розповіла лікар Валентина Марченко, передає Nikopolnews.

В один із днів на минулому тижні серед білого дня, коли люди займаються своїми справами, пораються по господарству, російські загарбники з протилежного берега колишнього Каховського водосховища вирішили в черговий раз нагадати про себе. Почали обстріл із ствольної артилерії села на побережжі і паралельно запустили декілька БПЛА по самому місту Нікополю, – написала медик

До центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик від оператора «102», що один із дронів поцілив по приватному будинку і є двоє потерпілих. На виклик негайно виїхала бригада Нікопольської підстанції ЕМД – структурного підрозділу КП «ОЦЕМД та МК»ДОР» у складі фельдшера Валентина Поєдинкова та водія Рудницького Сергія.

«Тіло жінки, поруч вбитий горем чоловік, а у небі ще один дрон» - медик про наслідки обстрілу Нікополя

Бригада ЕМД першою прибула на місце події і застала там жахливу картину: понівечене домогосподарство, будинок, господарчі споруди, кругом розвалля і серед них тіло господині, 67-річної жінки і вбитий горем 68-річний її чоловік із осколковими пораненнями плеча та стегна.

Фельдшер швидко оглянув постраждалих, чоловікові надав медичну допомогу, і з огляду на те, що над колишнім водосховищем в полі видимого зору висів ще один дрон, забрав постраждалого і поспішив виїхати із небезпечної зони. Пацієнта було госпіталізовано. Бригада повернулася на підстанцію.

І так майже кожного дня. Бригади ЕМД виїжджають на допомогу потерпілим людям, не дивлячись на потенційну небезпеку, яка чатує на них кожної миті. Глибока вдячність вам за це та пошана, наші Герої!!! – написала Валентна Марченко

Ще новини Нікополя: Нікопольські медики рятували 16-річного підлітка, в руках у якого розірвався фільтр протигазу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×