Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
166
166

Не потрібно витрачати час на черги та паперову бюрократію: у Нікополі працює Е-приймальня

Не потрібно витрачати час на черги та паперову бюрократію: у Нікополі працює Е-приймальня

Мешканцям вкотре нагадують, що у Нікополі працює Е-приймальня. Це зручний сервіс для комунікації з владою у режимі онлайн.

Відповідне повідомлення оприлюднила сьогодні Нікопольська міська рада, передає Nikopolnews

Використовуйте Е-приймальню для комунікації з міською владою! – закликають жителів

У Нікополі продовжує працювати електронна приймальня. Її було створено в рамках проєкту EUACI «Міста доброчесності», який фінансується ЄС, співфінансується і впроваджується Міністерством закордонних справ Данії.

Ця сучасна електронна платформа робить спілкування з місцевою владою значно простішим та зручнішим для громадян. Більше не потрібно витрачати час на черги та паперову бюрократію – все можна вирішити онлайн, що особливо важливо під час воєнного стану.

У Нікополі працює Е-приймальня: як нею користуватися

Не потрібно витрачати час на черги та паперову бюрократію: у Нікополі працює Е-приймальня

Для того, щоб написати заяву, подати звернення, запит на інформацію або повідомити про корупцію, треба перейти за посиланням https://nk-priymalnya.gov.ua/ecab/ , підтвердити свою особу за допомогою ДІЯ-підпису, BANK ID або електронного підпису, створити електронний кабінет, написати звернення, надіслати його та очікувати відповідь.

Користуйтеся можливістю спілкуватися з владою зручно та ефективно – електронна приймальня для вас відкрита цілодобово. Це ще один доказ того, що наше місто рухається вперед, впроваджуючи інновації для покращення якості життя своїх мешканців, – йдеться у повідомленні НМР

Ще новини Нікополя: «Нікополь мого дитинства»: від 50-х до 2000-х – відверті спогади у День міста

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу