Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1591
1591

Людина, яка рятує життя інших, сама ледь не загинула у Нікополі: допоможіть відновити будинок!

Людина, яка рятує життя інших, сама ледь не загинула у Нікополі: допоможіть відновити будинок!

Людина, яка рятує життя інших, сама ледь не загинула у Нікополі. Благодійники з Дніпра, які в рамках свого проєкту Сomeback home допомагають відновлювати житло людям у постраждалих від обстрілах громадах, вирішили взяти під опіку свою колегу – Маргариту Горбаненко. І попросили Nikopolnews підтримати їх інформаційно.

Як відомо, Маргарита Миколаївна Горбаненко – директорка благодійного фонду «Дітям Нікополя», який багато років поспіль опікується дітьми і дорослими  з важкими захворюваннями. А з початку повномасштабної війни тут також допомагають ЗСУ і переселенцям.

2 роки тому в двох метрах від будинку Маргарити Горбаненко влучив снаряд, який пошкодив житло – зокрема, знищив вікна. Весь цей час родина живе без сонячного світла в своєму будинку.

Рятуючи життя інших, вона ледь не втратила своє. Але, роблячи хороші справи, вона вірить, що в світі є багато добрих людей. Тому давайте підтримаємо її віру та покажемо це своїми добрими справами.

Підтримати відбудову будинку можна за цим посиланням

Або надавши будівельні матеріали. В такому випадку волонтери просять зв’язатися з ними в дірект. в Інстаграмі або у Фейсбуці.

Людина, яка рятує життя інших, сама ледь не загинула у Нікополі: відео

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Comeback home (@cmbck.home)

Ще новини Нікополя: Маленька підопічна БФ «Дітям Нікополя» у свій день народження віддала зібрані для неї кошти дівчині, яка потребує операції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×