Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2961
2961

Ніч на Дніпропетровщині 12 квітня пройшла неспокійно: ворог знову обстріляв ракетами

Ночь на Днепропетровщине 12 апреля прошла неспокойно: враг снова обстрелял ракетами

Ніч на Дніпропетровщині 12 квітня пройшла неспокійно. Ворог знову обстріляв область ракетами, повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews. А голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко прокоментував гучні звуки, які можуть чути мешканці області.

Ранок сорок восьмої доби протистояння України воєнному вторгненню рф. Ніч на Дніпропетровщині минула неспокійно: маємо дві атаки з повітря по Синельниківському району на межі Запорізької та Донецької областей. Одна ракета влучила в старий млин: внаслідок прильоту в будівлі вибило вікна і пошкодило дах. Другу ракету збили над полями, – розповів голова облради.

На щастя, в обох випадках обійшлося без постраждалих. Наразі ворожої техніки та окупаційних військ на території області немає.

В нас потужна оборона, в окупантів – жодних шансів, – запевнив Микола Лукашук.

Ніч на Дніпропетровщині 12 квітня пройшла неспокійно: ворог знову обстріляв ракетами

Щодо звуків вибухів, які можуть періодично чути мешканці області, ситуацію прокоментував голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Поряд з нами у Херсонській області наші військові гатять орка, тому у наших прикордонних селах трохи гучно. Це працюють наші збройні сили. Не хвилюйтеся, – написав він.

«Жодної ракети не прилетіло»: Микола Лукашук про ніч 11 квітня у Дніпропетровській області

Збитий літак і розмінування: як пройшов день 11 квітня на Дніпропетровщині

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×