Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1837
1837

[:ru]Никополь – лидер по количеству оплаченных “газовых платежек”[:ua]Нікополь – лідер за кількістю сплачених “газових платіжок”[:]

[:ru]Никополь - лидер по количеству оплаченных "газовых платежек"[:ua]Нікополь – лідер за кількістю сплачених "газових платіжок"[:]

[:ru]Никополь и Покров – лидеры в рейтинге городов Днепропетровщины, население которых активно платит за газоснабжение. Об этом Nikopolnews сообщили в пресс-службе «Днепропетровсгаза».

В ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» назвали города с наибольшими и наименьшими долгами за потребленный газ

По состоянию на конец апреля задолженность бытовых потребителей перед ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» составляет более 488 миллионов гривен. В тройку крупнейших должников за голубое топливо попали:

  • Днепр (свыше 137 млн грн),
  • Кривой Рог (почти 66 миллионов),
  • Каменское (более чем 49 млн. гривен).

Однако есть населенные пункты, где жители вовремя рассчитываются за ресурс. Среди них и Никополь, где почти 97% клиентов компании уплатили вовремя за голубое топливо. В Покрове – более 88% таких потребителей, в городе Верховцево – 71%.

В компании напоминают, что в связи с карантином действует запрет Правительства по отключению должников от газоснабжения и начисление им пени. Но некоторые граждане ошибочно воспринимают карантин как своеобразное разрешение не платить за газ. В действительности же систематические неплатежи приводят к накоплению долгов, которые затем потребителям будет еще сложнее погасить. И как следствие, это приведет к взысканию долга в судебном порядке.

В ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» подчеркнули, что задолженность граждан существенно влияет на деятельность компании. Предприятие закупает газ наперед, а клиенты в свою очередь получают счета за уже фактически использованный ресурс. Поэтому чем больше долгов накапливают граждане, тем сложнее компании закупать газ и рассчитываться со всеми участниками рынка.

Оплатить счета за голубое топливо можно не только в банке или на почте, но и дистанционно. Для своих клиентов ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» поддерживает работу удобных онлайн сервисов:

  • Личный кабинет на сайте 104ua;
  • чат-бот 7104ua в Viber;
  • чат-бот 7104ua в Telegram;
  • мобильное приложение 104 Mobile для Android или 104 Mobile Light для iOS.

В ООО «Днепропетровскгаз Сбыт» благодарят потребителей, которые не нарушают договорные отношения и вовремя рассчитываются за газ. Традиционно тенденция к уменьшению долгов наблюдается после окончания отопительного сезона, когда значительно снижается потребление энергоресурса.[:ua]Нікополь та Покров – лідери у рейтингу міст Дніпропетровщини, населення яких активно сплачує за газопостачання. Про це Nikopolnews повідомили у пресслужбі «Дніпропетровсьгазу».

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» назвали міста з найбільшими і найменшими боргами за спожитий газ

Станом на кінець квітня заборгованість побутових споживачів перед ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» становить понад 488 мільйонів гривень. До трійки найбільших боржників за блакитне паливо потрапили:

  • Дніпро (понад 137 млн грн),
  • Кривий Ріг (майже 66 мільйонів),
  • Кам’янське (більш ніж 49 млн. гривень).

Проте є населені пункти, де жителі вчасно розраховуються за ресурс. Серед них і Нікополь, де майже 97% клієнтів компанії сплатили вчасно за блакитне паливо. У Покрові – понад 88% таких споживачів, у місті Верхівцеве – 71%.

В компанії нагадують, що у зв’язку з карантином діє заборона Уряду щодо відключення боржників від газопостачання та нарахування їм пені. Але деякі громадяни хибно сприймають карантин як своєрідний дозвіл не сплачувати за газ. Насправді ж систематичні неплатежі призводять до накопичення боргів, які потім споживачам буде ще складніше погасити. І як наслідок, це призведе до стягнення боргу у судовому порядку.

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» підкреслили, що заборгованість громадян суттєво впливає на діяльність компанії. Підприємство закуповує газ наперед, а клієнти в свою чергу отримують рахунки за вже фактично використаний ресурс. Тому чим більше боргів накопичують громадяни, тим складніше компанії закуповувати газ та розраховуватися з усіма учасниками ринку.

Оплатити рахунки за блакитне паливо можна не лише в банку чи на пошті, але й дистанційно. Для своїх клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» підтримує роботу зручних онлайн сервісів:

  • Особистий кабінет на сайті 104ua;
  • чат-бот 7104ua у Viber;
  • чат-бот 7104ua у Telegram;
  • мобільний додаток 104 Mobile для Android або 104 Mobile Light для iOS.

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» дякують споживачам, які не порушують договірні відносини і вчасно розраховуються за газ. Традиційно тенденція до зменшення боргів спостерігається після закінчення опалювального сезону, коли значно знижується споживання енергоресурсу.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×