Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6568
6568

«Нікополь не є глибоким тилом, переселенцям краще обирати інші регіони»: вечірнє звернення Олександра Саюка

Ситуація у Нікополі 21 квітня станом на ранок – звернення Олександра Саюка

Оприлюднено вечірнє звернення Олександра Саюка, в якому він розповів про ситуацію у Нікополі 21 квітня наприкінці дні і звернувся до переселенців, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, четвер 21 квітня закінчується спокійно. Сьогодні надзвичайних ситуацій у регіоні не було зафіксовано. Місто та всі його служби працюють у штатному режимі.

Місто продовжуємо приймати переселенців з регіонів, де тривають бойові дії. На сьогодні у Нікополі офіційно зареєструвались близько 3000 людей. Охопити гуманітарною допомогою таку кількість людей, за словами Олександра Саюка, місту дає можливість Обласна військова адміністрація.

Вдячний також  волонтерам, які додатково постачають гумдопомогу в місто та надають її до соцслужби для розповсюдження. Місцева влада зі свого боку активно працює над тим, щоб забезпечити потреби переселенців у гуманітарній допомозі, – сказав міський голова.

Він запевнив, що переселенці в Нікополі забезпечені житлом. Вони проживають як у помешканнях комунальної власності, так і в приватних квартирах\будинках. Тим містянам, хто надав своє житло держава сплачує компенсацію за проживання кожного переселенця.

У соцмережах знаходяться ті, хто занадто переймається долею переселенців, пишуть «все пропало, людям немає де жити». Це не є правдою. Запевняю – у нас все під контролем! У Нікополі підготовлені місця для розміщення переселенців і є чіткий план розселення, – сказав Олександр Саюк.

Хочу звернути увагу переселенців на те, що Нікополь, все ж таки, не є глибоким тилом. Ми розуміємо, що ворожі війська до нас знаходяться ближче, ніж до західних регіонів країни. Тож якщо маєте можливість та бажання селитися в інших регіонах – це буде правильним рішенням, – порадив мер.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя російських сил та техніки немає. Тож нехай ваш вечір буде добрим, а ніч спокійною. Не нехтуйте сигналами тривоги! Почувши сирену перейдіть в укриття. Бережіть своє життя та здоров’я, – попросив міський голова Нікополя.

Ситуація у Нікополі 21 квітня станом на ранок – звернення Олександра Саюка

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×