Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
276
276

Нікополь отримав пожежну машину та карету швидкої допомоги від благодійників

Нікополь отримав пожежну машину та карету швидкої допомоги від благодійників

Нікополь отримав пожежну машину та карету швидкої допомоги від благодійників. Про це йдеться у сюжеті пресслужби Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

За подарунки нікопольці мають дякувати асоціації LUkraine asbl з Люксембургу. У даний непростий період це дуже важлива допомога.

Пожежна машина відрізняється мобільністю і компактністю, це дозволить рятувальникам швидше діставатись до місця надзвичайної події. Ще одна перевага автомобіля – пожежний рукав, намотаний на бабіну. Він не потребує багато часу на розгортання.

Нікополь отримав пожежну машину та карету швидкої допомоги від благодійників

Велике навантаження зараз і на медиків, оскільки крім звичайних пацієнтів надходить багато поранених. Тому така сучасна і укомплектована машина швидкої допомоги, яку подарували благодійники, завжди стане у нагоді.

Пожежна машина та карету швидкої допомоги була передана місту в рамках глобальної кампанії Ukraine is calling! https://ukraineiscalling.com

Закликаємо всіх долучатися до цієї кампанії і зібрати для України 112 швидких та пожежних, – йдеться у повідомленні пресслужби Нікопольської міської ради.

Детальніше про подарунки – у сюжеті.

Нікополь отримав пожежну машину та карету швидкої допомоги від благодійників: відео

«Чекаємо на ракети» – Арестович розповів, коли може статись масований обстріл України

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×