Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
339
339

Нікополь сьогодні прощатиметься зі своїм Героєм – загинув Демченко Вадим

Нікополь сьогодні прощатиметься зі своїм Героєм - загинув Демченко Вадим

Нікополь сьогодні, 25 травня, проведе в останню путь свого Героя, що загинув на війні з росією. Про це повідомив у традиційному ранковому зверненні міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Сьогодні о 13.00 в храмі св. прав. Петра Калнишевського ми прощаємось з нашим земляком-героєм Демченко Вадимом Андрійовичем, який загинув захищаючи незалежність нашої держави. Слава Героям і щирі співчуття рідним, – сказав міський голова.

Нікополь сьогодні прощатиметься зі своїм Героєм - загинув Демченко Вадим

Солдат 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Вадим Андрійович Демченко героїчно загинув 19 травня, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від російських окупантів.

Про загиблого відомо, що він у мирному житті працював на НЗФ.

Нікополь сьогодні прощатиметься зі своїм Героєм - загинув Демченко Вадим

Ось що пише про Вадима Демченка журналістка заводського видання Тетяна Харлан:

“19 травня внаслідок збройної агресії рф в Донецькій області загинув наш робітник – електромонтер РМЦ, стрілець-санітар 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Демченко Вадим Андрійович.

Йому було лише 26 років, у нього залишились мати, бабуся та кохана дівчина.

Веселий, доброзичливий, відповідальний, фахівець, який подавав великі надії – так про нього говорять колеги, які за схожість з легендарним футболістом прозвали його заводським Мессі.

Влаштувався на завод Вадим у лютому 2018 року, проте майже одразу його забрали на строкову службу в армію, з чим він блискуче впорався. Відслуживши 1,5 року, повернувся на завод, відповідально працював.

«Вадим був людина-золото, нові знання засвоював дуже швидко. Не підлеглий, а знахідка. Колегам завжди допомагав, міг розвеселити, надихнути. Його поважати, з ним хотіли дружити», – говорить про нього керівник.

Вадим Демченко завжди з оптимізмом підходив до життя, сміливо ставився до будь-яких викликів долі. Тож, коли його мобілізували у лютому 2022-го – пішов не задумуючись.

Бойові завдання виконував так, наче зовсім не знав страху. Підтримував бойовий дух побратимів. Проте безстрашний не значить невразливий. Під Харковом отримав контузію, потім госпіталь, після якого встиг навіть додому заїхати побачити рідних.

Повернувшись до своєї роти, був направлений на посилення Донецького напрямку, де й загинув з вини російського агресора”.

Щодо безпекової ситуації у Нікополі, Олександр Саюк сказав, що ніч була знову з повітряними тривогами, але ніяких надзвичайних ситуацій в Нікополі не сталося.

Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає. Тому бажаю вам гарного робочого дня, але якщо почуєте сирену обовʼязково вживайте ь всі необхідні заходи безпеки, – порадив Олександр Саюк.

Інформація про інших загиблих під час повномасштабної війни Героїв з Нікопольщини ТУТ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×