Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1279
1279

Нікопольщина отримала вантаж вживаного одягу – куди звернутись за теплими речами

Нікопольщина отримала вантаж вживаного одягу - куди звернутись за теплими речами

Нікопольщина отримала черговий гуманітарний вантаж від іноземних благодійників. На цей раз це вантаж вживаного одягу, – розповів начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Продовжуємо співпрацювати з фондами, благодійниками та співвітчизниками за кордоном. Вкотре отримали допомогу від співробітників компанії з Норвегії “Vissim AS” та їх знайомих.Дякую Марії, дівчині з України, яка взяла на себе організацію та питання логістики. Сьогодні, це вантаж вживаного одягу, – написав Євтушенко.

Він нагадав, що люди, які потребують теплих речей, можуть звертатися за адресою: смт Томаківка, вулиця Лесі Українки, 14, приміщення Нікопольської РВА.

Будемо раді вам допомогти. Якщо, навпаки, ви маєте надлишок теплих речей – приносьте їх за тією ж адресою. Разом допоможемо тим, хто цього потребує, – додав Євтушенко.

Нікопольщина отримала вантаж вживаного одягу - куди звернутись за теплими речами

В “Укренерго” розповіли про наслідки нічних атак – яка ситуація в країніhttps://nikopolnews.net/ukraina/saira-v-ukrenerho-rozpovily-pro-naslidky-nichnykh-atak-iaka-sytuatsiia-v-kraini/

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×