Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
3050
3050

«Нікопольщина прихистила 9 тисяч переселенців, але район у зоні потенційних обстрілів» – Євген Євтушенко

«Нікопольщина прихистила 9 тисяч переселенців, але район у зоні потенційних обстрілів» – Євген Євтушенко

Нікопольщина прихистила 9,3 тисячі переселенців. Про це повідомив на брифінгу голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Nikopolnews, посилаючись на Суспільне.

Основне навантаження взяв на себе Нікополь. Найбільше переселенців – із Херсонської області, сказав начальник РВА.

«Ми допомагаємо з роботою, зараз у нас працюють центри зайнятості й ми ведемо перемовини з бізнесом, аби вони теж пропонували вакансії. Але ми пояснюємо людям і прохаємо їх не затримуватись на нашій території, адже через наше водосховище на відстані 4 кілометрів перебувають російські війська і наш район у зоні потенційних обстрілів. Ми не хотіли б накопичувати на своїй території велику кількість переселенців, бо це небезпечно», – зазначив Євген Євтушенко.

Загалом, за словами Євгена Євтушенка, ситуація в районі стабільна та контрольована. Район забезпечений продовольством та ліками. Повертається до роботи й великий бізнес, і дрібні підприємці.

«Наш район тримається на двох китах: велика промисловість та сільськогосподарська галузь. Щодо другого, то ми засіяли 100% посівної площі й вже готуємось збирати ранні зернові», – розповів Євтушенко.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×