Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
647
647

Нікопольська міська рада дякує Уряду за скасування графіків відключень світла

Нікопольська міська рада дякує Уряду за скасування графіків відключень світла

Нікопольська міська рада дякує Уряду за скасування графіків відключень світла у Нікополі.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби НМР 29 липня, передає Nikopolnews.

Зазначається, що Кабінет Міністрів України затвердив зміни до Порядку визначення та застосування граничних величин споживання електричної потужності. Відповідно до яких, в населених пунктах, що розташовані в 20-кілометровій зоні вздовж територій проведення активних бойових дій, має бути забезпечено пріоритетне електропостачання відповідно до встановленого мінімального навантаження.

Після набрання чинності постанови про зміни до вищевказаного Порядку (шляхом офіційного опублікування постанови №856 від 25 липня 2024р. в газеті «Урядовий курʼєр» та Офіційному віснику України), НЕК «Укренерго» не застосовуватиме графіки погодинних відключень електроенергії у ряді населених пунктів Нікопольщини (в тому числі й м. Нікополь).

Нікопольська міська рада дякує Уряду

Нікопольська міська рада дякує Уряду

Нікопольська міська рада направляла звернення до обласної ради, щодо впровадження цих змін. Ми вдячні Уряду, обласній раді, керівнику Дніпропетровської ОВА за важливе рішення для забезпечення життєдіяльності нашого міста, – йдеться у повідомленні

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: Графіки відключень світла НЕ будуть застосовуватись у прифронтових зонах – Шмигаль (відео)

А також: Скасування відключень світла у Нікополі: Кабмін оприлюднив постанову

Крім того: «7-10 днів»: коли у Нікополі скасують графіки відключення світла – розповів нардеп Герман (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×