Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
260
260

Нікопольська поліція викрила чиновників, які «продавали» підприємцям сертифікати

Никопольская полиция разоблачила чиновников, которые «продавали» предпринимателям сертификаты

Нікопольська поліція викрила чиновників, які «продавали» підприємцям сертифікати в рамках злочинної схеми. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Викрили корупційну «схему» оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями.

Як встановили поліцейські, посадові особи Держпродспоживслужби у різних містах області організували корупційну «схему» видачі фітосанітарних та карантинних сертифікатів. Суми неправомірної вигоди коливалися від 20 000 до 30 000 гривень за довідку.

Учора, 17 лютого, оперативники, слідчі Нікопольського та Новомосковського райуправлінь поліції викрили чотирьох посадових осіб Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області під час отримання чергових «траншів» на загальну суму понад 45 000 гривень.

Нікопольська поліція викрила чиновників, які «продавали» підприємцям сертифікати

Усім посадовцям повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснює Нікопольська та  Новомосковська окружні прокуратури.

Нікопольська поліція викрила чиновників, які «продавали» підприємцям сертифікати

За скоєне фігурантам може загрожувати покарання  – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Мешканка Нікополя створила шахрайське угрупування, яке ошукало громадян на півмільйона гривень (відео)

Нікопольська поліція запрошує на роботу: список вакансій і вимоги

Фальшиві ковід-сертифікати: поліція Нікополя і району розпочала 8 кримінальних проваджень

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×