Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
504
504

Нікопольські школи отримали 449 ноутбуків: кому їх передадуть

Нікопольські школи отримали 449 ноутбуків: кому їх передадуть

Нікопольські школи другий рік живуть в умовах повномасштабної війни, і майже 11 місяців в умовах регулярних обстрілів міста. Але війна не повинна заважати навчальному процесу, тому заклади загальної середньої освіти Нікополя перебувають на дистанційній формі навчання. Про це йдеться у сюжеті Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Актуальним залишається питання щодо поповнення матеріальної бази навчальних закладів ноутбуками, планшетами та хромбуками. Міська влада проводить системну роботу з міжнародними партнерами для того, щоб учні були забезпечені сучасним комп’ютерним обладнанням та мали рівний доступ до якісної освіти.

Нікополь отримує нові девайси вже не вперше. Нещодавно навчальні заклади в черговий раз поповнилися ноутбуками. Цього разу вони взяли участь у проєкті «Ноути для молоді», організованого Українською освітньою платформою і отримали 449 ноутбуків. Цими девайсами будуть забезпечені в першу чергу діти з соціально незахищеними сімей, а також батьки яких боронять зараз нашу державу або загинули під час виконання бойових завдань.

Детальніше – в сюжеті НМР нижче.

Нікопольські школи отримали 449 ноутбуків: відео

Ще новини Нікополя і району: У Червоногригорівській громаді шукають соціального працівника: вимоги та умови праці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×