Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
600
600

Нікопольський “Сентравіс” надав допомогу силам сектору безпеки та оборони на понад 3,3 млн грн

Нікопольський “Сентравіс” надав допомогу силам сектору безпеки та оборони на понад 3,3 млн грн

Нікопольський Сентравіс надав допомогу силам сектору безпеки та оборони на понад 3,3 млн грн. Про це Nikopolnews розповіли у пресслужбі компанії.

Кошти були направлено на закупівлю захисної амуніції, у тому числі, мобілізованим працівникам компанії, а також на інші потреби підрозділів, які захищають країну від військової агресії.

З перших днів повномасштабної війни проти України компанія “Сентравіс” долучилася до підтримки тилу та фронту. 119 працівників підприємства вступили до лав Збройних Сил України. Також було виділено кошти на закупівлю необхідних матеріалів та спорядження для сил сектору безпеки та оборони – відповідно до тих запитів, які отримувала компанія, – йдеться у повідомленні пресслужби.

Крім того, команда “Сентравіс” спільно з місцевою владою налагодила доставку та розподіл гуманітарних вантажів з-за кордону. Понад 30 вантажівок з усім необхідним для місцевих мешканців та вимушених переселенців (ліки, предмети гігієни та побуту, одяг) вдалося доставити в Нікополь, Дніпро та хаби західних областей України. На забезпечення логістичного сполучення з європейськими партнерами було виділено понад 57 тис євро.

“Під час війни кожна гривня допомоги наближає нас до перемоги. Тому ми одразу включилися в роботу і намагалися закривати негайні потреби наших захисників, а також тих, хто опинився в скрутному становищі”, – розповіла керівник управління персоналу та корпоративної культури“Сентравіс” Ганна Качала.

За її словами, компанія опікується своїми працівниками, які пішли захищати Україну на фронт. На превеликий жаль, двоє з них загинули під час військових дій. Родини героїв отримають 100 тис грн разової допомоги від компанії.

“Для нас це велика втрата. Вічна пам’ять! Вони захищали нас від агресора і тепер наш обов’язок та обов’язок держави не забути їхні родини”, – переконана Ганна Качала.

У компанії нагадують, що “Сентравіс” є одним із найбільших платників податків України. За підсумками 2021 року компанія сплатила 282,8 млн грн податків та зборів.

Крім сплати податків та створення нових робочих місць, компанія багато уваги приділяє розвитку людського капіталу, покращенню екологічних умов на підприємстві, наданню допомоги медичним установам.

У 2021 році бюджет розвитку людського капіталу склав 9,8 млн грн, у тому числі 5,36 млн грн – корпоративне навчання та 4,44 млн грн – бюджет децентралізації, кошти, якими самостійно розпоряджалися працівники підприємства.

“Сентравіс” – один з найбільших світових виробників безшовних труб. Компанія заснована у 2000 році. “Сентравіс” входить у топ-10 світових гравців, постачає продукцію Thyssenkrupp, Buhlmann, BMW, Alstom, Linde, Samsung, Volkswagen та іншим відомим компаніям.

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×