Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2150
2150

Нікопольський «Сентравіс» наростив виробництво

Нікопольський «Сентравіс» наростив виробництво

Нікопольський «Сентравіс» наростив виробництво після покращення постачання заготівлі. Про це компанія заявила в офіційному листі для клієнтів, опублікованому на сайті підприємства, передає Nikopolnews, посилаючись на gmk.center.

Акцент у виробництві робиться на випуску труб для приладобудування та автомобілебудування

Компанія «Сентравіс», один із найбільших у Європі постачальників нержавіючих труб, фіксує зростання випуску труб після покращення постачання заготовки.

«Ситуація у виробництві дещо покращилася порівняно з минулим тижнем. Екструзійна лінія працює, час зупинок на ремонт скоротився, оскільки спостерігається позитивна динаміка надходження заготовки. Також стабільна ситуація у холодному цеху. Частину станів запущено завдяки наявності заготовок, відновлено роботу двох печей відпалу», – зазначив Артем Атанасов, директор з продажу «Сентравіс».

Як зазначає компанія, акцент у виробництві робиться на випуску труб для приладобудування та автомобілебудування. Крім цього, випускаються теплообмінні труби та труби загального призначення. Відхилень за якістю та витратами металу немає, заявляє Артем Атанасов.

Команда з логістики «Сентравіс» шукає найкращі та безпечні способи доставки готової продукції споживачам. Члени ради директорів залишаються працювати в Україні, офіси продажів у всьому світі також відкриті, працюють усі відділи компанії.

«Ми раді повідомити, що чинні захисні заходи ЄС проти України скоро будуть скасовані, що дозволить нам здійснювати необмежений обсяг експорту своєї трубної продукції до ЄС без сплати 25% захисного мита. Регламент ЄС у зв’язку з цим буде офіційно схвалений найближчим часом, і ми очікуємо на його публікацію в Офіційному журналі протягом травня 2022 року», – резюмував Артем Атанасов.

Раніше «Сентравіс» відновив роботу екструзійної лінії у гарячому цеху та запустив виробництво труб для автомобільної промисловості. До цього підприємство прийняло рішення перенести запланований капітальний ремонт із вересня на травень: він розпочався 5 травня та триватиме 10 днів.

«Сентравіс» – один із найбільших у Європі виробників безшовних нержавіючих труб для машинобудування, нафтогазової та авіабудівної промисловості. Компанія виробляє понад 1000 типорозмірів труб з корозійностійких та жароміцних марок сталі.

За підсумками 2021 року «Сентравіс» виробив 19,45 тис. т труб, а 2022 року планував (до початку військової агресії РФ) наростити виробництво до 21 тис. т.

Компанія Інтерпайп відновлює виробництво

Росії ‘злили’ відео моменту ракетного удару по Дніпру: СБУ відкрила кримінальне провадження

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×