Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1563
1563

Незважаючи на обстріли: нікопольський СЕНТРАВІС наростив випуск нержавіючих труб на 12%

Незважаючи на обстріли: нікопольський СЕНТРАВІС наростив випуск нержавіючих труб на 12%

Нікопольський СЕНТРАВІС Сентравіс Продакшн Юкрейн (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., у січні-вересні поточного року виготовило 9,4 тис. тонн безшовних нержавіючих труб, що на 12,3% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року (8,37 тис. тонн). Про це, посилаючись на пресслужбу компанії, пише Nikopolnews.

“Ми боремося за кожну тонну, оскільки через повномасштабну війну частина потенційних клієнтів досі не хочуть мати справу з українськими виробниками. Буквально щойно повернулися з двох міжнародних виставок – Stainless Steel World у Нідерландах і Adipec 2023 в Об’єднаних Арабських Еміратах. Ключове завдання наших продавців – переконати, що українська компанія здатна виконувати свою роботу на високому рівні навіть у таких умовах, як зараз. Саме це ми робимо майже 1 рік і 9 місяців”, – прокоментував попередні підсумки дев’яти місяців поточного року генеральний директор “Сентравіс” Юрій Атанасов, якого цитує пресслужба.

За його словами, наразі завантаження виробництва становить 65-75% від довоєнного рівня. Згідно з п’ятничним прес-релізом, незважаючи на постійні обстріли Нікополя і району, “Сентравіс” продовжує розвиватися.

У 2023 році компанія відкрила нове виробництво в Ужгороді із загальною сумою інвестицій понад 50 млн грн і продовжує експортувати свою продукцію в різні регіони світу. Зокрема, бере участь у реалізації таких знакових проєктів як будівництво міжнародного експериментального термоядерного реактора (ITER).

“Сентравіс” заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.), 2023 року відкрилася філія компанії в Ужгороді.

На підприємстві працюють понад 1400 осіб. Географія поставок компанії перевищує 50 країн світу. Нині “Сентравіс” має офіси в США, Німеччині, Італії, Швейцарії, Польщі, Об’єднаних Арабських Еміратах. “Сентравіс” співпрацює з Benteler Automotive, Buhlmann Group, Webco – з різними компаніями на різних континентах.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ “Нікопольський завод нержавіючих труб”, сервісних і торгових компаній ТОВ “Виробничо-комерційне підприємство “ЮВІС”. Його акціонерами є члени сім’ї Атанасових.

У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн”.

Ще новини Нікополя: На продаж виставили Нікопольський завод сталевих труб «ЮТІСТ»

Читайте також: В Україні готують новий податок на сміття – перші подробиці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×