Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
509
509

Нікопольський «Сентравіс» відновив співпрацю з нафтогазовою компанією з Оману – пресслужба компанії

Нікопольський «Сентравіс» відновив співпрацю з нафтогазовою компанією з Оману – пресслужба компанії

Український виробник безшовних нержавіючих труб «Сентравіс» відновив співпрацю з нафтогазовою компанією Petroleum Development Oman (PDO). Домовленість було досягнуто під час міжнародної виставки Adipec 2022 в Абу-Дабі, повідомила компанія, передає Nikopolnews, посилаючись на профільне видання uaprom.info.

«Сентравіс» тривалий час співпрацював з PDO, однак після низки обстрілів території України восени цього року клієнт з Оману призупинив співпрацю у зв’язку з можливими безпековими ризиками.

Під час зустрічі на виставці в Абу-Дабі представникам «Сентравіс» вдалося переконати партнерів з Petroleum Development Oman у здатності виконати замовлення якісно та вчасно.

«Після успішних перемовин ми отримали нове замовлення на виробництво майже 20 тонн труб GTPduplex steel grade», – повідомила керівник відділу маркетингу Наталія Рязанцева.

Вона також додала, що компанія зберегла основний кістяк клієнтів і, відповідно, об’єм виробництва та команду. Наразі підприємство використовує різні форми спілкування з клієнтами, щоб забезпечити стабільний портфель замовлень. Зокрема, публікує щотижневі листи з інформацією про виробництво і безпекову ситуацію в регіоні та країні, проводить зустрічі з клієнтами, компанія бере участь у міжнародних виставках.

Після останнього масштабного російського обстрілу території України 23 листопада, коли енергетична інфраструктура зазнала значних руйнувань, «Сентравіс», як і багато інших промислових підприємств, був змушений скоротити споживання електроенергії. Наразі виробництво працює в умовах обмеженого енергопостачання.

Джерело

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×