Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
564
564

«На початку може було страшно, а зараз працюємо»: як у Нікополі ліквідовують наслідки ворожого обстрілу

у Нікополі

У Нікополі ліквідовують наслідки ворожого обстрілу по багатоповерхівці 30 квітня.поки будівельники відновлюють дах,  люди згадують жахливий обстріл.

Про це йдеться на сайті «Суспільне», передає Nikopolnews.

У квартирі пана Олександра вибиті 4 вікна. Чоловік говорить, що того дня росіяни почали гатити по місту близько о 23-ї години.

«Я сидів за столом. Коли воно як шарахнуло, я аж впав на підлогу. У нас коридорчик, за туалетом, ми туди ховаємося. Це, мабуть, 155 калібр, він як довбонув», розповів літній чоловік.

У його сусідки Лідії через обстріл  побиті вікна та осипалося тинькування. Вона живе з собакою Бімою. Жінка каже, що у собаки стрес. Тепер вона ховається, коли чує гучні звуки.

00d7f1f53abb7c97

Через обстріл у будинку немає газу. Щоб його відновити, спочатку треба відновити дах та димохід. Для цього знадобиться близько тисячі листів шиферу та до 2,5 тисяч цегл.

«Наразі хлопці встановлюють каркас. Сьогодні наб’ють обрешітку, накриють банером, а завтра вже буде дах. Ми вже звикли. Так і працюємо, на початку може щось було страшно, а зараз так і працюємо. Летить й летить. А куди ти дінешся. З даху ж ти не пригнеш», розповів будівельник Олександр.

8ef5a13aa919c4a9

Наразі будівельники працюють по 10 годин на день.

Як у Нікополі ліквідовують наслідки ворожого обстрілу: відео


Новини Нікополя і району: Як швидко у Нікополі відновлюють обʼєкти критичної інфраструктури після ворожих атак?(відео)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×