Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7386
7386

Новини від Нікопольської тероборони станом на ранок 28 лютого

Новини від Нікопольської тероборони станом на ранок 28 лютого

Новини від Нікопольської тероборони станом на шосту ранку 28 лютого: підготовка “пекельників”, поглиблення оборонних рубежів і жорстке попередження.

Минула ще одна ніч російської агресії. Ми встояли. Готуємось далі. Поглиблюємо оборонні рубежі. Отримуємо важку зброю. Здійснюємо розвідувальні та антидиверсійні рейди, у тому числі й на дальних підступах. Формуємо народні дружини “пекельників”, які будуть на вулицях міст зустрічати техніку рашистів вогняними  коктейлями, – йдеться у повідомленні територіальної оборони Нікопольського району.

У терорбороні попереджають осіб, які встановлюють світлові мітки для ракет противника, встановлюють на березі ліхтарики для десанту та підсвічують об’єкти для авіації:

Групи спецпризначення та розвідки батальйону ТрО цілодобово патрулюють територію району. Під час бойових дій особи, які допомагають ворогу прирівнюються до комбатантів і по них може бути застосовано заходи фізичного впливуі навіть зброю.
Товаріщчі зрадники та “путін пріді”!!!  Не наражайтесь на небезпеку, бо ми можемо не встигнути  дати бійцям команду на відбій. Тож залізьте десь у свої нори і сидіть тихенько доки вас звідти не витягнуть!

Командування батальйону ТрО.

Продуктів достатньо: яка допомога військовим потрібна у Нікополі станом на 27 лютого

У Нікополі – черги бажаючих здати кров для ЗСУ і записатися до тероборони

Тероборона у Нікополі сформована: звернення Олександра Саюка щодо ситуації у місті 27 лютого

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×