Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4175
4175

НЗФ допоміг укріпити Нікополь і під’їзди до нього, тепер шиє форму і виготовляє бронежилети

НЗФ допоміг укріпити Нікополь і під’їзди до нього, тепер шиє форму і виготовляє бронежилети

НЗФ допоміг укріпити Нікополь і під’їзди до нього, тепер шиє форму і виготовляє бронежилети. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на профільний паблік підприємства у Фейсбуці.

З перших днів повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну Нікопольський завод феросплавів взяв інформаційну паузу. Ми мовчали, бо працювали. Працювали над тим, аби укріпити наше місто та під’їзди до нього. Але зараз можемо говорити, – йдеться у повідомленні заводчан.

– Ще 25 лютого генеральним директором нашого підприємства Владимир Куцин була скликана термінова нарада, під час якої було вирішено всіляко співпрацювати з керівництвом територіальної оборони, аби облаштувати укріплюючи споруди навколо міста, – розповідає директор з капітального будівництва заводу Олег Камбаров. – Почали працювати 27 лютого та закінчили 16 березня. Ми будували бліндажі, рили траншеї, котловани, окопи облаштовували укриття, перегороджували ряд міських вулиць, аби ворог не міг безконтрольно, безперешкодно проникнути в місто. Профільні керівники структурних підрозділів, працівники ремонтно-будівельного, автотранспортного цехів, відділів головного механіка та енергетика та інших структурних підрозділів заводу були задіяні постійно.

– Таким чином, ми укріпили в’їзди в місто, побудували укріплюючи споруди навколо воєнних об’єктів, зробили додатково два сховища, 16 укриттів, три бліндажі та облаштували ряд вогневих точок. Будували з залізобетону, використовували плити-перекриття, панелі, щебінь, ліс, бетон та багато чого іншого, що було в наявності на підприємстві. Також ми виробляли та розставляли різного розміру дорожні та протитанкові їжаки. Це все робилося та продовжує вироблятись силами заводу, бо ми розуміємо надважливість цієї роботи, і якщо можемо допомогти, то повинні це робити.

– І навіть зараз, коли ми закінчили, ми на зв’язку з нашими бійцями 24/7, аби додатково укріпити якийсь напрямок. Тепер ми готові зустріти ворога, і завдяки мужності наших збройних сил, на землі зможемо бути з ними на рівних, проте поки над Україною відкрите небо, у них є перевага. Тож, ще раз закликаємо наших міжнародних партнерів, – це надважливо, – закрийте над Україною небо, а на землі ми впораємось.

НЗФ й надалі продовжує робити все, аби зміцнити обороноздатність міста та навіть нашої армії. Так, у співпраці цеху благоустрою та відділу головного механіка підприємство опанувало новий для себе напрям роботи – виготовлення бронежилетів та пошиття форми для наших армійців, – повідомляють на НЗФ.

Окупанти заявили, що ЗАЕС тепер — власність росії

Підприємець з Дніпра придбав бронежилети для поліцейських Нікополя

У Нікополь прибув вантаж вартістю 600 тисяч гривень: гроші зібрали волонтери за кордоном

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×