Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
31590
31590

Обстріл Нікопольського району 8 липня – інформація від начальника РВА Євгена Євтушенка

Обстріл Нікопольського району 8 липня – інформація від начальника РВА Євгена Євтушенка

Окупанти здійснили обстріл Нікопольського району 8 липня. Пізно увечері мешканців населених пунктів, що знаходяться на береговій лінії, попросили залишити вулиці. А у мережі публікували відео запусків ракет з боку Енергодара.

Начальник Нікопольської районної адміністрації Євген Євтушенко вранці 9 липня оприлюднив інформацію щодо обстрілів, передає Nikopolnews.

Ввечері та вночі сьогодні зафіксовано загострення військової ситуації навколо меж району. Ворог знову використовує РСЗВ для обстрілу мирних сіл та міст Дніпропетровської області, – написав Євген Євтушенко.

Він повідомив, що, на щастя, вечірній обстріл для Нікопольщини минув без жертв та руйнувань.

На території однієї з громад, за межами населеного пункту наявні боєприпаси, що не спрацювали та, можливо, касети РСЗВ. Фахівців викликали. Велике прохання до місцевих жителів, які вже намагаються  подивитись та сфотографувати – не заходьте на територію, що носить назву “лиман” – це може бути смертельно небезпечно, – написав начальник РВА.

Відкладіть в бік конспірологію типу “влада нас заспокоює та приховує” – наскільки це можливо у військовий час, ви обов’язково будете поінформовані щодо важливих подій на території району, – додав він.

Євтушенко запевнив, що ніч на території району минула без повторних обстрілів та бойових дій. Техніка та жива сила окупантів на території не виявлена.

Відео запусків ворожих ракет по Нікопольському району:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×