Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2059
2059

Обстріли по всій лінії зіткнення – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту

Обстріли по всій лінії зіткнення – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку

Обстріли ведуться по всій лінії зіткнення. Так охарактеризував ситуацію на Криворізькому напрямку фронту начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.Тим часом, Генштаб ЗСУ вже другий день поспіль називає Криворізький напрямок серед тих, де противник несе найбільші втрати.

За словами Вілкула, ворог продовжує обстріл по всій лінії зіткнення. На жаль, страждають цивільні мешканці і їх майно.

Отримані дані про черговий варварський обстріл окупантами мирної колони з людьми у районі села Давидів Брід в Херсонській області. Орки били з «Градів». Як мінімум, троє людей загинули, ще шестеро отримали поранення, у тому числі вкрай важкі. Лікарі борються за їх життя в лікарнях Кривого рогу. Прокуратурою відкрито справу за фактом порушення законів війни, поєднані з умисним вбивством.

Протягом ночі 19 травня окупанти здійснили сильний обстріл по житлових кварталах села Велика Костромка – перебитий газопровід, електропостачання, зруйновано понад 10 будинків. За попередніми даними жертв немає, раніше проводилася евакуація мешканців до Кривого Рогу.

Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі повністю контролюється Збройними Силами України та Військовою адміністрацією. Забезпечена робота всіх комунальних служб, медичних та соціальних установ.

З 19 травня освітлення міста буде відключатися не з 23.00, а з 22.00 – з початку дії комендантської години, – повідомив Вілкул.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×