Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1181
1181

Вдень окупанти обстріляли Нікопольщину, поранили жінку

Вдень окупанти обстріляли Нікопольщину, поранили жінк

Вдень 29 листопада окупанти обстріляли Нікопольщину. Є руйнування, поранено жінку. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Сьогодні пообіді окупаційна армія російської федерації вдарила з важкої артилерії по Мирівській громаді у Нікопольському районі, – написав Лукашук.

Внаслідок обстрілу постраждала літня жінка 1949 року народження: вона дістала легкі ушкодження, нині перебуває в задовільному стані і лікуватиметься амбулаторно.

Окупанти понівечили в громаді близько півдесятка приватних будинків, господарську споруду, газогін.

Вдень окупанти обстріляли Нікопольщину, поранили жінку

Вдень окупанти обстріляли Нікопольщину, поранили жінку

Попри кілька сигналів повітряної тривоги, в інших районах Дніпропетровщини день минув спокійно. Ворожих обстрілів не зафіксовано.

Українцям під силу неможливе. Ми довели це всьому світу. Збройні сили України показали, як можна боротися за свою землю, за свою країну і перемагати. Йдемо своїм шляхом. Так, він складний, але приведе нас до Перемоги, сказав голова облради.

Також Микола Лукашук оприлюднив звернення до мешканців області з проханням заспокоїтися і прийняти реалії війни.

Ситуація з електрикою складна, у Нікополі відкрито 5 додаткових пунктів обігріву – Лукашук

Сьогодні в області – три повітряні тривоги протягом дня одна за одною. Масові повідомлення в мережі про можливі потужні обстріли. Купа дзвінків з одним питанням – що буде далі? Невже ви ще не зрозуміли, з ким ми маємо справу? Дев‘ять місяців Україна живе в умовах повномасштабного вторгнення рф. Дев‘ять місяців ворог б‘є по нашим містам ракетами, артилерією. Що вас досі дивує? Щоденна загроза як була високою, так високою і залишається. Ракети у ворога, на жаль, не закінчились, – написав Лукашук.

Те, що плани російських окупантів щодо захоплення більшої кількості наших територій провалились – давно всім зрозуміло. Втім, здається, ще не всі навчилися розрізняти інформатаки ворога. Адже окрім ракетного терору, рф посилила методи ведення інформаційно-психологічної війни, – додав він.

Росіяни погрожують, нагнітають, провокують. Хаос – їхня мета. Різного роду вкиди в інформаційному просторі тому підтвердження.

Микола Лукашук попросив усіх заспокоїтися і пам’ятати, що зараз головне. А саме:

  • не ігнорувати сигнал повітряної тривоги;
  • не панікувати;
  • не піддаватися на різні провокації;
  • дотримуватися інформаційної гігієни.

Робіть для нашої Перемоги те, що можете і вмієте. Дбайте про свій стан і стан близьких вам людей, як би складно це не було зараз. Війни виграють сильні, зібрані, витривалі люди. Наші ЗСУ – саме такі. Нам є на кого рівнятися, – закликав Микола Лукашук.

Ворог продовжить атаки на Дніпропетровщині – у нас найбільші енерговузли: Геннадій Корбан

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×