Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1401
1401

Зранку не припиняють обстріли Нікополя і району 25 травня – поліція розповіла про наслідки атак

Зранку не припиняють обстріли Нікополя і району 25 травня – поліція розповіла про наслідки атак

Про обстріли Нікополя і району 25 травня розповіли у поліції. Правоохоронці показали фото наслідків атак.

Троє поранених, пожежа та руйнування в Нікополі: поліцейські проводять збір речових доказів на місцях російських атак, – йдеться у повідомленні поліції увечері 25 травня, передає Nikopolnews

Зранку окупанти не припиняють бити з дронів та артилерії. Під прицільним вогнем перебував районний центр, Марганецька, Мирівська та Червоногригорівська громади.

Внаслідок підступних ударів у Нікополі травмовано трьох чоловіків – 66, 42 та 30 років. Кожному надано необхідну медичну допомогу. На місцях атак працюють всі екстрені служби.

Встановлено, що через злочинні дії армії рф також у Нікополі пошкоджено комунальне та промислове підприємство, двоповерхову адмінбудівлю, приватні оселі, господарські споруди, майстерню та складське приміщення, легковий та вантажний транспорт. Загорівся магазин – вогонь вдалося приборкати. В будівлях потрощено дах та стелі, вибуховою хвилею вибило вікна та понівечило фасади. Обірвано лінії електропостачання.

Наразі слідчо-оперативні групи поліцейських продовжують фіксувати кожен злочин вчинений окупантом проти мирних громадян Нікопольщини.

Обстріли Нікополя 25 травня: фото наслідків

обстріли Нікополя

обстріли Нікополя

обстріли Нікополя

photo 2024 05 25 19 59 19

Ще новини Нікополя: Поранили людину у Нікополі, понівечили будівлі і автотранспорт: поліція про наслідки обстрілів 20 травня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×