Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
809
809

Обстріли Нікополя і всієї України – звернення Олександра Саюка 10 жовтня

Обстріли Нікополя і всієї України – звернення Олександра Саюка 10 жовтня

На жаль, не припиняються ворожі обстріли Нікополя, і місто зазнає все більших руйнувань внаслідок атак росіян. Посилилися обстріли всієї України. Увечері 10 жовтня, у дуже важкий для країни день, до мешканців Нікополя звернувся міський голова Олександр Саюк, передає Nikopolnews.

Очільник міста розповів, що після нічних обстрілів дуже багато роботи, надається допомога нікопольцям, тривають заходи з ліквідації наслідків обстрілів.

Хочу звернутись до всіх нікопольців, будь ласка, якщо є можливість допомагайте своїм рідним, сусідам, літнім людям, інвалідам. Не залишайтесь осторонь чужої біди. Ми зі свого боку проводимо всі роботи, які необхідні, надаємо будівельні матеріали.
Бачимо, що обстріли йдуть по всій Україні, тому, будь ласка, не ігноруйте сирену, вживайте необхідних заходів для збереження свого життя і життя своїх рідних, – закликав Олександр Саюк.

Він запевнив, що вся інфраструктура у Нікополі працює, комунальні підприємства працюють. Мер побажав мешканцям доброго вечора і спокійної ночі.

Ситуація у Нікополі 6 жовтня станом на вечір – звернення Олександра Саюка

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×