Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6491
6491

Обстріли Нікополя стали регулярними – мешканцям пропонують евакуюватися вглиб району

обстріли нікополя

Обстріли Нікополя стали регулярними – мешканцям пропонують евакуюватися в більш безпечні населені пункти району. Про це повідомляє начальник Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Nikopolnews.

Шановні жителі міста Нікополь, сьогодні ворожі обстріли з боку окупованого Енергодару стали регулярними. У зв’язку з існуванням реальної загрози вашому життю та здоров’ю, громади Нікопольського району, розташовані вглиб території, готові надати для вас житло на час загострення бойових дій! – написав Євтушенко 20 липня.

Уточнюється, що мова йде про тимчасовий, більш безпечний прихисток.

Щойно небезпека мине ви повернетеся до рідного міста і разом ми працюватимемо над його відновленням, відпочиватимемо у затишних парках та скверах, виховуватимемо тут наших дітей та зміцнюватимемо нашу Незалежну Україну, – додав начальник РВА.

На даний час є тимчасове житло для 100 осіб.

  • Телефон «Гарячої лінії»: 380 98 601 2561

 

Обстріли Нікополя стали регулярними – мешканцям пропонують евакуюватися вглиб району

Нагадаємо, Нікополь в черговий раз обстріляли вночі 20 липня. Загинуло двоє пенсіонерів, а серед поранених четверо дітей. Росіяни били по житловим кварталам – по приватному сектору.

Наразі у Нікополі оголошено тривогу – є загроза нового артобстрілу з протилежного берега Каховського водосховища. Попередня тривога тривала 16 годин, а перед цим – 18 годин. Тобто місто перебуває у небезпеці практично цілодобово.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×