Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1748
1748

Окупанти обстріляли сонячну електростанцію у Мар’янському – Микола Лукашук підбив підсумки дня 11 травня на Дніпропетровщині

Окупанти обстріляли сонячну електростанцію у Мар’янському – Микола Лукашук підбив підсумки дня 11 травня на Дніпропетровщині

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук підбив підсумки дня 11 травня на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews.

Сьогодні під обстріл знову потрапив Криворізький район. З території Херсонської області ворог протягом дня неодноразово бив по Зеленодольській громаді.

У селищі Велика Костромка пошкоджено будинок. Також на деяких вулицях відсутнє електропостачання через ушкодження електромереж.

Окрім цього, окупанти обстріляли забороненими касетними боєприпасами сонячну електростанцію у Мар’янському. Там пошкоджено модулі сонячних панелей.

Жертв та постраждалих немає, але є руйнування деяких об’єктів.  В інших районах Дніпропетровщини день минув тихо та спокійно.

Сьогодні сенат Чехії визнав дії рф в Україні геноцидом українського народу. Країни Європи не просто висловлюють свою підтримку нашій державі, а й закріплюють цю підтримку конкретними діями. З такою кількістю союзників сумнівів щодо того, за ким буде Перемога в цій війні, не залишається жодних. Перемога і правда – за Україною, – сказав Микола Лукашук.

Ворог двічі обстріляв околиці області – як пройшла ніч 11 травня на Дніпропетровщині

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×