Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
6536
6536

Окупанти обстріляли Зеленодольськ на Дніпропетровщині увечері 21 березня

Окупанти обстріляли Зеленодольськ на Дніпропетровщині увечері 21 березня

Окупанти обстріляли Зеленодольськ на Дніпропетровщині увечері 21 березня. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука і голову Криворізької районної військової адміністрації Євгена Ситниченка.

Інформуючи про ситуацію на Дніпропетровщині станом на вечір 21 березня, Микола Лукашук повідомив, що надвечір орки обстріляли околиці Зеленодольска. Ніхто з місцевих не постраждав.

Годину тому окупанти обстріляли місто Зеленодольськ (Криворізький район Дніпропетровська область) з градів.  Але ЗСУ дали жорстку відповідь. В результаті – повністю знищений склад боєприпасів противника. І градів, які обстріляли місто, також більше немає, – повідомив голова Криворізької РВА Євнен Ситниченко о 22:00, оприлюднивши відеозвернення.

Він розповів, що Криворізький район сьогодні тричі зазнав атаки ворога.

Нагадаємо, місто Зеленодольськ знаходиться у Криворізькому районі неподалік кордону із Херсонською областю. 19 березня увечері рашисти вже обстрілювали околиці міста, і сьогодні бажаючих мешканців евакуювали до Кривого Рогу і Апостолово.

Щодо інших подій у Дніпропетровській області 21 березня, за словами Лукашука:

  • Вдень ворог з території Херсонської області обстріляв село у Криворізькому районі. Обійшлося без постраждалих, часткового руйнування зазнало приватне домоволодіння. Після обстрілу через потрапляння снаряду в комунікації в селі зникло електро- та газопостачання, втім зараз все вже відновлено.
  • Неподалік Кривого Рогу взято в полон одного орка. Уродженець Горлівки, має паспорт ДНР. Деморалізований, голодний, просив їсти.
  • В цілому ситуація на Дніпропетровщині контрольована. Посилюються позиції в Дніпропетровській області. ЗСУ, Нацгвардія, тероборона на місцях, всі на захисті спокою в області. Російських військових на нашій землі немає, – запевнив Микола Лукашук.

     

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×