Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1673
1673

Окупанти сьогодні обстріляли село під Кривим Рогом: є руйнування

«Надскладна ніч» - про ситуацію на Дніпропетровщині 10 квітня розповів Микола Лукашук

Сьогодні, 4 квітня, окупанти обстріляли село під Кривим Рогом. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук увечері понеділка, передає Nikopolnews.

Черговий обстріл одного з населених пунктів Криворізького району. Під вогонь окупантів потрапив житловий сектор в селі. Зруйновано один будинок, інформація щодо постраждалих уточнюється, – розповів Микола Лукашук.

В самому Кривому Розі правоохоронці затримали чотирьох громадян, які можуть бути причетні до співпраці з рф. Поліція відпрацьовує усі звернення, перевіряє підозрілих осіб, несе службу в посиленому режимі з першого дня війни.

За словами голови облради, сьогодні провели нараду з очільником військової адміністрації, керівником Центру тероборони Дніпра та представниками деяких громад. Нині в кожній з 86 громад регіону ситуація під повним контролем.

Закінчується ще один день страшної війни проти українського народу. Цей день наблизив нас до Перемоги. Мирної ночі, Дніпропетровщино. Пам’ятайте, що все буде Україна, – резюмував Микола Лукашук.

Окупанти обстріляли з «Градів» село на Дніпропетровщині

Сьогодні окупанти обстріляли три селища на Дніпропетровщині – прокуратура

Село на Дніпропетровщині обстріляли «Градами» — без жертв

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×