Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
843
843

Окупанти готують ЗАЕС до постачання електроенергії в рф – Генштаб

Окупанти готують ЗАЕС до постачання електроенергії в рф

Російські загарбники збираються налагодити постачання електроенергії з окупованої ними ЗАЕС до росії. Про це повідомляє у вечірньому зведенні 27 січня Генштаб ЗСУ, передає Nikopolnews.

За наявною інформацією, в Енергодарі, з 2 лютого, ворог створює на атомній електростанції комісію для перевірки двох ліній електроживлення по 750 КВт з метою планування відновлювальних робіт та подачі живлення для транзиту електроенергії із Запорізької АЕС до росії, йдеться в повідомленні Генштабу.

Також у вечірньому зведенні Генштабу повідомляється, що на Запорізькому напрямку ворог обороняється, наступальних дій не вів. Продовжує обстрілювати цивільну інфраструктуру.

На Запорізькому напрямку постраждали, зокрема, Залізне, Іллінка, Времівка і Зелене Поле на Доннечині, а також Ольгівське, Малинівка, Мала Токмачка, Малі Щербаки, Кам’янське і Плавні Запорізької області. Загалом 20 населених пунктів.

В свою чергу Енергоатом повідомляє, що окупаційне «керівництво» ЗАЕС вже порушує умови контрактів, які колаборанти підписали з Росатомом.

Працівникам, котрі підписали фільчині грамоти, а точніше – контракти з рашистами, нові «роботодавці» обіцяли зберегти і трудовий стаж, і відпустки. По факту ж російські посіпаки залишилися без відпусток. Згідно з новими наказами відпочити їм дозволять не раніше, як «за рік після укладання контракту», – йдеться у повідомленні

Енергоатом зауважує, що спочатку йшлося про пів року, та пізніше Росатом – спільник загарбників – вирішив, що українці мають заслужити відпустку, відпрацювавши на рф цілий рік.

Енергоатом вкотре закликає не підписувати жодних контрактів із ворогом, щоб не стати прямими посібниками агресора та не зруйнувати власне майбутнє.

І нагадує: НАЕК «Енергоатом» гарантує, що відважний персонал Запорізької АЕС, який в умовах окупації продовжує зберігати вірність Україні, отримає всі обіцяні Компанією виплати. Зокрема, йдеться про заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×