Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1058
1058

Окупанти можуть здійснити підриви на ЗАЕС – Генштаб

Окупанти можуть здійснити підриви на ЗАЕС – Генштаб

Окупанти можуть здійснити підриви на ЗАЕС. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, передає Nikopolnews, посилаючись на Матриця Свободи.

“З огляду на відсутність у так званої “другої армії світу” будь-якої гуманності, дотримання міжнародних конвенцій, а також патологічну брехню всіх кремлівських політиків та пропагандистів, противник може ухвалити “непрості рішення”, – зазначив Громов.

У Генштабі вважають, що під час відступу противник може вдатися до проведення серії терактів, перетворюючи тимчасово окуповані території на випалену землю та завдаючи критичної шкоди інфраструктурі.

“З огляду на останні інформаційні вкидання з боку Росії про “брудну бомбу”, не виключається також, що окупанти можуть організувати підриви на ЗАЕС, з метою її остаточного виведення з ладу та провокування локальної техногенної катастрофи зі звинуваченням у цьому України”, – зазначив представник Генштабу.

Крім того, Громов повідомив, що противник частково виводить та заводить нові підрозділи на територію станції, намірів ворога піти з АЕС не зафіксовано.

На ЗАЕС відключено всі шість блоків, окупанти примушують співробітників підписувати контракти з «росатомом» — ГУР

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×