Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1144
1144

Окупанти не пропустили в Енергодар гуманітарний вантаж – Орлов

Окупанти не пропустили в Енергодар гуманітарний вантаж – Орлов

Окупанти не пропустили в Енергодар гуманітарний вантаж з вкрай необхідними речами, продуктами і ліками. Про це вранці 4 вересня повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Nikopolnews.

Окупанти  не пропустили в Енергодар організований нами гуманітарний вантаж. Він мав приїхати в місто ще вчора, але цього не сталося. Сьогоднішня повторна спроба  таки довезти людям необхідні їм речі теж не мала результату. Рашисти просто розвернули автівки з гумвантажем назад, – написав Орлов.

Він зазначив, що основний аргумент, озвучений росіянами на першому ж блокпості – «Енергодар ні в чому немає потреби, у місцевих мешканців є все і навіть більше».

А між тим у складі чергового гуманітарного вантажу були необхідні людям речі: памперси для дітей і для лежачих  дорослих, гігієнічні набори для багатодітних сімей та людей з інвалідністю, продукти харчування для соціально незахищених категорій родин.

Як завжди, ми також зібрали велику кількість адресних посилок зі специфічними ліками, регулярний прийом яких є життєвонеобхідним для людей з певними захворюваннями, – повідомив міський голова.

Такрж в складі цього гумвантажу було 1000 кв. метрів спеціальної захисної тканини для тимчасового ремонту вікон, які зазнали пошкоджень після обстрілів.

Але окупанти думають, що краще знають, що потрібно чи не потрібно енергодарцям. Вони роблять все, щоб заблокувати місто від всього цивілізованого світу, – резюмував Орлов.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×