Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5581
5581

Окупанти знову брешуть про «український десант на 40 човнах, що рухався в бік Енергодара»

Окупанти знову брешуть про «український десант на 40 човнах, що рухався в бік Енергодара»

У окупантів галюцинації. Вони знову «побачили» український десант на човнах, що рухався в бік Енергодара». На цей раз маячню озвучив представник окупаційної «влади» Запоріжжя, так званий член головної ради військово-цивільної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов.

Рогов “побачив” вночі аж 40 човнів! Маячню радо підхопили російські пропагандистські ЗМІ, передає Nikopolnews.

‘Близько 40 човнів знаходяться в акваторії Дніпра. Щонайменше півтора десятка з цих швидкохідних човнів з великою кількістю озброєних людей рухаються на Енергодар. Такої активності на воді не було за весь час проведення СВО” – сказав Рогов.

Рогов також додав, що відправлення човнів помічено близько опівночі на “підконтрольній Києву території Дніпра як з правого, так і з лівого берега”. Крім того, за його словами, є дані про рух ще одного катера з Марганця на Благовіщенку (цей маршрут проходить безпосередньо поблизу Енергодару).

«М’яко кажучи, о дванадцятій годині – це не розумно, – сказав Рогов. – Не можу припустити, з чим пов’язані ці дії, але якась мета має бути у цих людей, коли повні катери озброєних людей рухаються в наш бік».

Насправді ж нерозумно розповсюджувати такі фейки, адже вони викликають тільки сміх і ще більшу зневагу до тих, хто їх вигадує.

Нагадаємо, минулого разу окупанти брехали про десант ЗСУ, який вийшов з боку Нікополя на баржах, аби захопити ЗАЕС. Це було 1 вересня і саме цим росіяни виправдали свої масштабні обстріли Нікополя і Енергодара  в той день.

«Більшість поранених окупантів померли у лікарні»: гарні новини з Енергодара і Херсона повідомив Генштаб

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×