Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1559
1559

Олександр Рибаков склав повноваження депутата Нікопольської міськради

Олександр Рибаков склав повноваження депутата Нікопольської міськради

Олександр Рибаков достроково склав повноваження депутата Нікопольської міськради. Про це повідомив він сам, оприлюднивши допис на особистій сторінці у Фейсбуці, передає Nikopolnews. Також відомо, що відповідне рішення НМР ухвалила сьогодні, 23 лютого.

Олександр Рибаков, який на останніх виборах пройшов до міськради Нікополя від партії ОПЗЖ, повідомив, що рішення про відмову від депутатства було його власним, а колеги його підтримали.

Рішення прийнято. Сьогодні на сесії підтримано мою заяву про дострокове складання повноважень депутата Нікопольської міської Ради за власним бажанням. На жаль, повноцінно виконувати обов’язки депутата у зв’язку з військовим становищем не було можливості. Тому вважав, що так буде чесно перед виборцями і самим собою і так буде… правильно. Хочеш бути депутатом – їм треба бути, а не здаватися. За крісло депутата я ніколи не тримався. Просто йшов на вибори та розбирався. І в 2010, і в 2015, і в 2020. Завжди з одним із найкращих результатів у Нікополі, – написав Рибаков на своїй сторінці у Фейсбуці

Він подякував міському голові, секретарю міськради, колегам-депутатам, працівникам міської ради і комунальних підприємств за спільну роботу.

Запевнив, що 12 років його депутатства були плідними. І повідомив, що його телефон увімкнено, і він на зв’язку та завжди готовий допомогти, чим зможе.

У складі президії Федерації волейболу області, наскільки це можливо, займаюся розвитком волейболу. Дякую велике всім хто за мене голосував і був поряд усі ці 12 років у міській раді, – написав Рибаков

Зазначимо, що після початку повномасштабної війни Олександра Рибакова не було помітно у Нікополі і на засіданнях сесій міськради зокрема.

Інші новини Нікополя, району і області:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×