Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
18875
18875

Олександр Саюк розповів, як будуть оголошувати тривогу окремо для Нікополя і району

Олександр Саюк розповів, як будуть оголошувати тривогу окремо для Нікополя і району

Міський голова Олександр Саюк розповів, як будуть оголошувати тривогу окремо для Нікополя і Нікопольського району у разі небезпеки. Роз’яснення він надав у своєму традиційному зверненні вранці 14 липня, передає Nikopolnews. Також Саюк розповів про безпекову ситуацію у місті і нагадав про сьогоднішнє прощання з Героєм.

В наших каналах «Нікополь. Оперативна інформація» у випадку загрози артобстрілу ми будемо надавати повідомлення «Повітряна тривога. Всі в укриття!». Це тривога по місту Нікополю і Нікопольському району, для тих територій, які знаходяться біля водосховища. Будь ласка, слідкуйте за цією інформацією, – сказав Олександр Саюк.

За словами мера, ніч четверга 14 липня пройшла у Нікополі спокійно, без надзвичайних ситуацій. Всі всі комунальні підприємства, інфраструктура працюють в штатному режимі.

Сьогодні, на жаль, о 10:00 в храмі св. прав. Петра Калнишевського ми прощаємось з нашим Героєм-земляком Бехтер Сергієм Ігоровичем. Слава Герою і всім, хто боронить нашу державу, – сказав міський голова.

Олександр Саюк розповів, як будуть оголошувати тривогу окремо для Нікополя і району

Сергію Бехтеру навіки залишиться 25

Усі небайдужі можуть прийти і віддати останню шану загиблому воїну.

Завдяки нашим військовим ситуація стабільна, контрольована. В межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає.

Бажаю вам гарного робочого дня. Якщо чуєте сирену, будь ласка, вживайте необхідні заходи безпеки, – порадив Олександр Саюк.

«Був короткий приліт артилерії» – Олександр Саюк прокоментував обстріл Нікополя 12 липня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×