Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3802
3802

Олександр Саюк про вчорашні обстріли біля Нікополя і чому не спрацювала сирена: відео

Олександр Саюк про вчорашні обстріли біля Нікополя і чому не спрацювала сирена: відео

Міський голова Олександр Саюк надав інформацію про обстріли біля Нікополя увечері 15 березня і пояснив, чому не спрацювала сирена, передає Nikopolnews, посилаючись на звернення очільника міста, оприлюднене на його сторінці у Фейсбуці.

Вчора вночі вороги здійснили обстріл військової інфраструктури поруч з Нікополем. Пожежникам вдалось оперативно ліквідували загоряння. Але сьогодні місто та всі його служби працюють у штатному режимі, – запевнив Олександр Саюк.

Він сказав, що в країні йде війна і ми повинні пристосовуватись до нових реалій.

Якщо виникне надзвичайна ситуація, подібна до вчорашньої події – будь ласка, не телефонуйте до мене, щоб дізнатись подробиць. Якщо ви зафіксували подію на фото/відео, можете її переслати мені у viber, telegram, але не поширюйте це у соцмережах, – закликав міський голова.

Він також нагадав про офіційні канали влади, де можна слідкувати за новинами. Це:

Вчора, саме там найперше зʼявилась інформація щодо надзвичайної події. Тому підпишіться на них самі, та підпишіть своїх друзів, батьків та знайомих, – закликав міський голова.

Також велике прохання. Якщо ви телефонуйте мені, і я не взяв слухавку, не потрібно передзвонювати ще декілька разів. Я бачу пропущений виклик і обовʼязково пізніше вам передзвоню, – попросив мер.

Чому не вмикалась сирена під час обстрілу?

Річ у тому, що якщо обстріл ведеться з дуже короткої дистанції (а у сусідніх регіонах є сили ворога), немає технічної можливості так швидко увімкнути систему оповіщення, – пояснив Олександр Саюк.

Олександр Саюк про вчорашні обстріли біля Нікополя і чому не спрацювала сирена: відео

Ворожий обстріл біля Нікополя. Містян просять зберігати спокій і слухати сирену

Ситуація у Нікополі 15 березня: звернення до підприємців і керівників підприємств трубного майданчика

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×