Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1554
1554

Олександр Саюк закликав підприємців не накручувати ціни: ситуація у Нікополі ввечері 28 лютого

Олександр Саюк закликав підприємців не накручувати ціни: ситуація у Нікополі ввечері 28 лютого

Ситуація у Нікополі ввечері 28 лютого. Про неї розповів міський голова Олександр Саюк у своєму традиційному звернення, передає Nikopolnews.

На початку звернення міський голова подякував усім, хто відгукнувся на прохання допомогти у пошуці сирен для системи оповіщення. Влада продовжує покращувати роботу системи оповіщення.

Олександр Саюк повідомив, що надзвичайних ситуацій за день у місті не траплялось. Також він сказав, що є передумови очікувати, що ніч теж буде спокійною, але не слід забувати про сигнал сирен, який сповіщає про небезпеку.

Окремо міський голова звернувся до підприємців міста з проханням не підвищувати безпідставно ціни на товари. Таке явище, на жаль, має місце у Нікополі.

Крім того, Олександр Саюк закликав усіх з повною серйозністю віднестись до комендантської години (діє з 20.00 до 06.00). У цей період громадянам слід знаходитися або вдома, або в укритті.

Ви повинні зрозуміти, що в час війни порушника режиму прийматимуть за мародера чи учасника ДРГ. Не потрібно пояснювати, які наслідки чекатимуть на таку особу. Знаходитись на вулиці в час комендантської години можна тільки для переходу в укриття у випадку спрацювання сирени, – сказав Олександр Саюк.

Ситуація у Нікополі станом на вечір 28 лютого: детальніше у відео нижче

Тероборона у Нікополі сформована: звернення Олександра Саюка щодо ситуації у місті 27 лютого

Ситуація у Нікополі станом на ранок 25 лютого – звернення Олександра Саюка

Як працює інфраструктура у Нікополі 24 лютого: школи, садки, лікарні, комунальні служби

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×