Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
50070
50070

«Оптом до пекла»: рідна для нікопольців 93 бригада знищила одразу 11 одиниць ворожої техніки

«Оптом до пекла»: рідна для нікопольців 93 бригада знищила одразу 11 одиниць ворожої техніки

Рідна для нікопольців 93 бригада продовжує радувати українців своїми досягненнями на полі бою. Про чергові результати «полювання» на орків захисники розповіли на сторінці бригади у Фейсбуці. І показали ефектне відео, передає Nikopolnews.

Воїни 93 окремої механізованої бригади «Холодний Яр» знищили 11 одиниць ворожої техніки. Зокрема, танки, БМП та бойові машини «Рись» окупантів.

За словами військових, наразі підтверджено знищення щонайменше 11 одиниць бронетехніки російських загарбників. Серед розбитої техніки – броньовики «Рись», вартість яких оцінюють орієнтовно в 500 тисяч доларів за одну автівку.

«Холодноярці надійно тримають оборону на своєму напрямку та вкотре підтвердили, що російська армія не така потужна, як розповідає їх пропаганда. Українська армія має сильну мотивацію, бо захищає власну землю!», – йдеться у повідомленні бригаді.

На відео нижче 93 бригада нищить ворожу техніку

93 ОМБр знищила 11 одиниць ворожої техніки, серед якої були танки, БМП та бойові машини «Рись».93 ОМБр знищила 11 одиниць ворожої техніки, серед якої були танки, БМП та бойові машини «Рись».

Рідна для нікопольців 93-тя бригада влаштувала окупантам «м’ясорубку» під Ізюмом

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×