Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1886
1886

Перші хвилини після обстрілу Нікополя 11 вересня: відео з бодікамер поліцейських

Перші хвилини після обстрілу Нікополя 11 вересня: відео з бодікамер поліцейських

Правоохоронці зафіксували на відео перші хвилини після обстрілу Нікополя 11 вересня. Оприлюднено запис з бодікамер поліцейських, передає Nikopolnews.

11 вересня близько 13-ї години окупанти підступно поцілили з ракетних систем залпового вогню по торговому центру міста. Обстріл з важкої артилерії тривав майже цілий день та після опівночі.

Поліцейські Нікопольського районного управління поліції спільно з іншими спеціальними службами одразу прибули на місце обстрілу та стали надавати людям першу допомогу. Вони евакуювали поранених та забезпечили охорону місця події.

Внаслідок  чергової російської атаки були травмовані люди, пошкоджено будівлю торгового центру, адмінбудівлю, навчальний заклад, магазин, приватне підприємство, п’ятиповерховий житловий будинок та приватні будинки, господарчі споруди,  легковий автомобіль, також обірвано газогони та лінії електромереж.

Нагадуємо мешканцям Нікопольського району:  не ігнорувати правила безпеки під час сигналу «Повітряна тривога» та «Загроза артобстрілу». Перебувайте в укриттях – бережіть своє життя, – йдеться у повідомленні поліції

Перші хвилини після обстрілу Нікополя 11 вересня: відео

Ще новини Нікополя: У Нікополі троє поранених і багато руйнувань внаслідок обстрілів 11 вересня (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×