Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1006
1006

Стихійне метеорологічне явище, рівень небезпечності жовтий – погода у Нікополі 10 грудня

Стихійне метеорологічне явище, рівень небезпечності жовтий – погода у Нікополі 10 грудня

Якою буде погода у Нікополі 10 грудня, Nikopolnews розповідає, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області і низку метеосайтів.

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про стихійне метеорологічне явище: 9, 10, 11 грудня по Дніпропетровській області очікується налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Рівень небезпечності 1 (жовтий). Відповідне оголошення оприлюднила увечері Нікопольська міська рада.

Прогнозується:

  • 9 грудня: Хмарна погода. Мокрий сніг з дощем. Налипання мокрого снігу. Ожеледь. На  дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, по місту вночі 0-2° морозу, вдень близько 0°.
  • 10  грудня: хмарна погода. Невеликий мокрий сніг та дощ. Слабке налипання мокрого снігу. Місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вночі та в першій половині дня туман. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.
  • 11 грудня: хмарна погода. Вночі невеликий мокрий сніг, вдень невеликий, місцями помірний мокрий сніг та дощ. Місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.  Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Стихійне метеорологічне явище, рівень небезпечності жовтий – погода у Нікополі 10 грудня

Погода у Нікополі 10 грудня

Згідно із прогнозами на метеосайтах, 10 грудня у Нікополі буде волого – очікується сніг з дощем. При цьому температура повітря плюсова – від 1 до 3 градусів тепла. Вітер помірний. Дутиме він зі сходу і північного сходу.

А народний прогноз на 10 грудня такий:

В цей день слухали воду в криницях: якщо тихо, не хвилюється вода, то зима буде теплою, а якщо чути звуки – варто чекати на сильні заметілі та морози.

мета

метеофор

синоптик

Фото: Телеграм-канал Фото Нікополя і Нікопольщини, автор Анжела

На Нікопольщині дерева заледеніли і впали на дороги: поліція ліквідує наслідки негоди (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×