Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1825
1825

Можливий дощ: якою буде погода у Нікополі на наступному тижні 19-25 червня

Можливий дощ: якою буде погода у Нікополі на наступному тижні 19-25 червня
Фото: Анатолій Кухарчук/Nikopolnews

Якою буде погода у Нікополі на наступному тижні 19-25 червня Nikopolnews розповість, посилаючись на прогнози синоптиків.

Згідно з отриманими даними, погода у Нікополі на наступному тижні буде переважно теплою і сухою. Сильної спеки не передбачається, але стовпчик термометру підійматиметься вдень до 29 градусів вище нуля. Можливий дощ, але вірогідність його не дуже висока. Крім того, синоптики розходяться у прогнозах, коли саме його чекати.

Погода у Нікополі на наступному тижні: порівняння прогнозів

Так, зокрема Синоптик дощу у Нікополі на наступному тижні не прогнозує взагалі. За даними цього ресурсу, у понеділок, середу, четвер і неділю нас очікує хмарна погода з проясненнями, а в інші дні – буде сонячно. Температура повітря від 18 до 29 градусів тепла.

синоптик

А от  МЕТА прогнозує хмарну і навіть похмуру погоду протягом усього тижня. І дощ – на вихідних. Температура повітря – від 16 до 30 градусів вище нуля. Вітер слабкий.

 

мета

Сайт gismeteo дає схожий прогноз. Згідно із ним, у Нікополі майже весь тиждень буде хмарно. Температура повітря – від 17 до 29 градусів зі знаком “плюс”. У середу можливі опади у вигляді дощу.

гісметео

Ще новини Нікополя: Нікополь без води більше тижня – як живуть люди і які лайфхаки вигадують (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×