Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
841
841

Як працює колишня поліклініка №1 у Нікополі зараз: амбулаторії, стаціонар, пункти щеплень

Як працює колишня поліклініка №1 у Нікополі зараз: амбулаторії, стаціонар, пункти щеплень

Як зараз працює колишня поліклініка №1 у Нікополі, розповіли у КНП “Нікопольський центр первинної медико-санітарної допомоги” НМР.

Як зазначається у повідомленні, триповерхова будівля колишньої міської поліклініки № 1, що на вулиці Херсонській, прийняла до себе чотири нікопольські амбулаторії: 7,9,10 і 13, передає Nikopolnews.

Як працює колишня поліклініка №1 у Нікополі зараз

Як працює колишня поліклініка №1 у Нікополі зараз: амбулаторії, стаціонар, пункти щеплень

Амбулаторії № 7 і 10

Амбулаторії № 7 і 10 очолює лікар загальної практики з вищою категорією Шостак-Кравцова Вікторія Вікторівна. В двох амбулаторіях працює ще дев’ять лікарів: лікарі-спеціалісти Панкеєва Яна Геннадіївна, Хвойко Валерія Олексіївна, сімейний лікар ІІ категорії Бабич Тетяна Олександрівна, лікар-терапевт І категорії Сільчева Марія Іванівна,  сімейні лікарі І категорії Бобряшова Наталія Олексіївна, Косухіна Ольга Василівна, Ширман Лариса Олександрівна, сімейні лікарі вищої категорії Сухопар Ігор Миколайович, Фірстов Олег Володимирович.

В амбулаторіях № 7 і 10 спостерігається 17 500 мешканців Нікопольської територіальної  громади.

Амбулаторія № 9

Амбулаторія № 9 за своє існування чотири рази змінювала своє розташування: і Богуна, 3, і Героїв Чорнобиля, 50, і Електрометалургів, 23, і, нарешті, Херсонська. Не дивлячись на таку міграцію, майже вісім тисяч пацієнтів не полишають своїх лікарів: Хаславську Тетяну Борисівну (Ікатегорія), Баданову Олену Леонідівну (І категорія), Шейко Олену Миколаївну (І категорія), Минку Юрія Пилиповича (вища категорія).

Амбулаторія № 13

Амбулаторія № 13 хоч і має «нещасливий» номер, але мешканцям Новопавлівки дуже пощастило мати молодого і дуже грамотного лікаря-спеціаліста Репп Яну Сергіївну, яка з двома медичними сестрами обслуговує складний район Нікополя.

Стаціонар і пункти щеплення

На базі чотирьох амбулаторій розгорнуто 19 ліжок денного стаціонару, де можна отримати призначення лікаря. Працює два пункти щеплень, де можна зробити як рутинні щеплення, так і вакцинацію проти COVID-19.  В клінічній лабораторії виконають загальноклінічні аналізи.

Центральний вхід  в будівлю облаштований пандусом, яким можуть скористатись як мами з дитячими візочками, так і люди з особливими потребами.

Задля безпеки відвідувачів і персоналу амбулаторій біля центрального входу установлене мобільне бетонне укриття.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: У Нікополі працюють 13 амбулаторій: які послуги вони надають і як отримати

Ще новини Нікополя: «До 60% наших відвідувачів з Нікополя»: як працює Хелп Поінт у Покрові і кому допомагає

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу