Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
11513
11513

Помста за Нікопольщину: зібрано більше 300 тисяч гривень, але потрібно 2,5 млн

Помста за Нікопольщину: зібрано більше 300 тисяч гривень, але потрібно 2,5 млн

Близько двох тижнів тому Nikopolnews повідомляв про те, що оголошено МЕГА-збір, кінцевою метою якого є помста за Нікопольщину ординцям з протилежного берега, які регулярно обстрілюють район, руйнують будинки місцевих мешканців, нищать інфраструктуру Нікополя, Марганця, Червоногригорівки, Вищетарасівки та інших населених пунктів.


Дякуємо усім, хто долучився до проекту й інформуємо: за досить короткий термін вдалося зібрати більше 300 тисячі гривень. І це неймовірний результат! Але потрібно майже в 10 разів більше – 2,5 мільйони, аби придбати техніку, яка допоможе помститися ворогу.

Тому нижче нагадуємо.

Збір відкрив відомий нікопольський волонтер і глава благодійної організації Форпост Нікополь Сергій Голтва, який, будучи ветераном АТО, постійно допомагає ЗСУ. Проект має об’єднати усіх мешканців та уродженців Нікопольщини, де б вони не знаходилися зараз. А також тих, кому не байдужа доля славетного козацького краю.

Що означає NIMAR?

Сергій Голтва розшифрував.

  • NI – Нікополь,
  • MA – Марганець,
  • R – Район (Нікопольський).

NIMAR – це невидима, але потужна сила, яка зібрала в собі людську ненависть, злість та лють цих зруйнованих міст і сіл.

Це ПОМСТА

  • за своїх рідних, близьких і сусідів, які загинули від російських вибухів!
  • за кожну зруйновану хату!
  • за зруйноване життя своїх дітей, дружин і батьків!

«Помста NIMAR» – це збір коштів на 3 дрони-камікадзе, високоякісний БПЛА для спостереження за пересуванням ворожої техніки та корегування атакою куплених дронів-камікадзе.

Сума до збору  2,5 мільйони гривень.

Після закінчення збору наша команда Форпост Нікополь придбає все технічне забезпечення і передасть певним фахівцям, щоб ті, в свою чергу, точечними ударами знищили ворога, який підло обстрілює Нікополь і його район. Всіх знищити не вийде, але ми зробимо інформаційну атаку по всім паблікам, щоб вони зрозуміли хто їм «вибив щелепу»! – написав Сергій Голтва.

Помста за Нікопольщину: зібрано більше 300 тисяч гривень, але потрібно 2,5 млн

Він і його команда закликають приєднатися до «Помсти NIMAR» всіх тих людей, хто колись народився в Нікополі, Марганці і Нікопольському районі, а потім переїхали в інше місто або країну!

Приєднуйтеся туристи, спортсмени, бізнесмени, родичі, політики, хто хоч якось причетний до цих міст і сел та полюбили їх всією душею! Приєднуйтеся всі! Коли у вас ще буде нагода, знаходячись за тисячі кілометрів від війни, взяти участь у справжньому бою за свободу?! Ваше минуле, вашу колиску дитинства росія намагається стерти з Землі разом з ії мешканцями!  Не стійте осторонь. Разом ми НЕПЕРЕМОЖНІ! Заходьте на сайт самі і робіть перепости своїм друзям, знайомим і родичам, – закликає волонтер.

Як долучитися до збору

Долучитися до збору можна ТУТ

На момент публікації цього матеріалу у зборі вже взяло участь 925 людей. Зібрано 301081 грн.

Помста за Нікопольщину: зібрано більше 300 тисяч гривень, але потрібно 2,5 млн

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×