Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
644
Без категорії
644

Понад 100 тисяч гривень пожертвували люди для собак у Нікополі в січні

Понад 100 тисяч гривень пожертвували люди для собак у Нікополі в січні

Безпритульним тваринам нікому допомогти, крім людей. Вони не допоможуть собі самі. Без людської турботи ці живі істоти приречені на страждання або навіть загибель. Бездомних собак у Нікополі багато. Поки що методом стерилізації не вдається зменшити їх популяцію. І все тому що безвідповідальні городяни викидають на вулицю все нових і нових цуценят, а часом і дорослих собак.

Проблеми бездомних тварин у Нікополі лягають на плечі волонтерів. День у день вони підбирають на вулицях міста слабких і хворих собак і кішок, щоб допомогти їм. Багато собак знаходять дах над головою у нікопольському притулку «Шанс на життя».

Звичайно ж, допомога тваринам була б неможливою без пожертв небайдужих людей. Адже місто не фінансує таку статтю витрат.

Понад 100 тисяч гривень пожертвували для собак у Нікополі небайдужі

Тільки в січні сума пожертв небайдужих для собак склала 106 868 гривень! Про це розповіла волонтер Олена Омельченко, яка опікується безпритульних тварин у притулку «Шанс на життя», передає Nikopolnews. Вона назвала жертводавців неймовірними Людьми.

Закінчився січень. Пора підвести підсумки і сказати, що всі ви – неймовірні Люди!!! Багато хто зі мною разом із самого першого дня роботи притулку, дуже багато додалися під час нелегкого ‘шляху’. Спасибі, що ви є!

Зміни – завжди важкий час. Але ви поруч! Я дякую кожному з вас за потужну підтримку! Ми закупили першу партію сухого корму і майже назбирали на другу партію. При цьому паралельно ми змушені були купувати і м’ясо з крупою, щоб плавно перевести собак на сухі корми. Ми ставили на ноги Мілку, Гришу, Сьюзі, Шанель, Саманту, Пікселя, Джека, Діну, – написала Олена Омельченко.

Вона відзвітувала про витрачені кошти. Всього витрачено 99287 гривень. З них:

  • на їжу для собак – 40093 гривень,
  • зарплата прибиральникам – 10750 гривень.,
  • лікування – 38817 гривень.,
  • банківські послуги 228 гривень,
  • бензин – 9026 гривень.,
  • господарські потреби – 373 гривень.

Крім того, 2680 гривеньз розрахункового рахунку були витрачені на лікування хворих собак.

Залишилось у Олени13 541 гривень, які підуть на придбання нової партії корму, але всієї необхідної суми поки немає. Ще на кінець місяця залишився борг по м’ясу і крупам 16804 гривень, які треба погасити не затягуючи. Плюс борг 2000 гривень клініці «Панда»

Попереду лютий, коли до зарплати прибиральників додасться зарплата кормильщика. Я розраховую на вашу доброту і підтримку приютодеток! – звернулася до всіх небайдужих Олена Омельченко.

Ще трохи статистики за січень

Понад 100 тисяч гривень пожертвували люди для собак у Нікополі в січні

  • Домашніми стали 11 собак.
  • Після лікування повернулися додому або в рідні місця 4 собаки.
  • Волонтери врятували 23 собаки, які потрапили в біду.

Нікопольців, які шукають собі чотириногого друга, закликають взяти його з притулку, тому що місця для всіх у ньому, на жаль, не вистачить. А тут вже живуть сотні собак.

Контактний телефон: 0665826709

Притулок для собак у Нікополі залишиться без кашоварів: тварин переведуть на сухий корм. Потрібна допомога!

У Нікополі школярі передали гостинці вихованцям притулку для тварин

Школярі з Капулівки виготовили лежаки для вихованців Нікопольського притулку для собак

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×